joméretű srácot szopnék ma
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Sziasztok! Mostanában valaki 11. Kerben egy kis kaland?
sziasztok párrokhoz szeretnék csatlakozni 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe lehet írni nyugodtan
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Szabad vagyok egész nap helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Sziasztok, mai nap szívesen csatlakoznèk pàrhoz.
Akár hely sem gond.
Akár hely sem gond.
Szopna ma valaki npedten v szopatna diszkrét partnert keresek
Sziasztok vidékre lány vendégemet várom
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok esetleg tatabanyan hölgy lenne aki nem tud aludni? Es akar egy tali??
Ma hajnalig hölggyel vagy párral,benne vagyok minden nyalánkságban 50 éves korig
Ma este közös hoki? Max 40. Írj! Helyem van.
Szabad vagyok egész este helyem van 13 kerület. Képet találsz az adatlapomon. Elsősorban hölgyek párok jelentkezését várom hetero alapon.
Miskolcon keresek sexy felesèget vagy valaki baràtnöjèt
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék ma este 21 után. Hely van.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen,barátsággal fűszerezve! Utazni tudok! Csak komolyak! Buzik,kamusok, hitegetők,ígérgetők azonnali tiltás!! Ennek tudatában jöhetnek a privát üzenetek! Viber,Sykpe szüksésges! Szép napot!
Sziasztok, Tiszakecske kornyezeteben 40 es sportos srac ismerkedne minden jora
Budapesten ma valaki(k)? Hely ok, de utazni is tudok, valamint szabadban is szívesen csinálom.