Holnap olyan a ki szopatna, üritene ?
Jött már össze nekem innen is, csak nem így. Ès nagy bizalmat ugyan nem fűzök hozzá a dologhoz, de nem veszítek vele semmit, úgyhogy mèg mindig azt mondom "egy próbát megèr"
(Ez egy válasz Tbi85 üzenetére (2024. 06. 05. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 11:43

Szerintem heteró alapon alig jön itt össze valakinek bármi is. Talán pároknak, és azonos neműeket is elfogadóknak igen.
Én egy másik profilból, arcos fotót is vállalva, teljesen kitöltött adatlappal, normális bemutatkozással sem jött sok év alatt semmi össze. Mármint nem a szex nem jött össze, de még egy értelmes levelezés sem.
Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom.
Én egy másik profilból, arcos fotót is vállalva, teljesen kitöltött adatlappal, normális bemutatkozással sem jött sok év alatt semmi össze. Mármint nem a szex nem jött össze, de még egy értelmes levelezés sem.

Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom.
Szerintem heteró alapon alig jön itt össze valakinek bármi is. Talán pároknak, és azonos neműeket is elfogadóknak igen.
Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom. (Ez egy válasz Andora üzenetére (2024. 06. 05. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 09:50

Mármint innen nem jött össze semmi... Egy buliban. szórakozóhelyen, ismerősi körben, teljesen szexmentes tematikájú FB csoportban viszont igen. Kicsit paradox, de egy szextárskereső oldalon szerintem sokkal nehezebb női szexpartnert találni, mint bárhol máshol. Nekem ez a sok-sok éves tapasztalatom. (Ez egy válasz Andora üzenetére (2024. 06. 05. szerda 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Sziasztok! Nem tudom volt e már akinek összejött így bármi, de egy próbát megèr, hátha. Nőt nyalnèk ma, de nagyon! Egyenlőre csak nyalnèk..

Délután Debrecenben vagy Nyiregyen szopnek helyem nincs de jó bárhol
Most reggel valaki leszophatna mert nagyon tele vagyok,8-9 között XI, Budaörs,Budakeszi, Biatorbágy,Bicske vonalon
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasi, akit kényeztetni tudnék orálisan? Privátban keress!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Este szopatna/dugna aktív és sportos srác? (Bp) Hely/autó szükséges.
Sziasztok.
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap, Bp vagy Szűk környékén Hölgy (pár)1 laza Kalandra, autós, Orál...
Dunaújváros környékén most valaki . Bisex is játszik tabu nélkül !!!
Sziasztok, nőt keresek egymás előtti masztira. Akár csak egyoldalúan is vagy be is segíthetek. Bp. és környéke
És egy szex miatt elugranál Hollandiából?
(Ez egy válasz zolga72 üzenetére (2024. 06. 04. kedd 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 15:33

Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Holnap délelöttre keresem szexpartnerem Komárom-Esztergom megyei nő személyében
Sziasztok
Győrben vagy környéken keresek hatalmas mellű hölgyet aki szívesen fogad vendégeket smile
Ha tudsz ilyet kérlek oszd meg velem mert eddig nem találtam csak Pesten
Győrben vagy környéken keresek hatalmas mellű hölgyet aki szívesen fogad vendégeket smile
Ha tudsz ilyet kérlek oszd meg velem mert eddig nem találtam csak Pesten
Csütörtökön napközbe használj kedved szerint minden jóra
Igényes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok .
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Péntek 06.07 estére keresek hölgyet , párt egy jó kalandra vagy huncutkodásra
Nagy fenekű hölggyel ismerkednék, hely van