Veszprém és környékén (kb 60km) lenne hölgy, aki szexet keres? 28 éves vagyok, magas, vékony-sportos, ápolt, utazni tudok, több hellyel is rendelkezem. Balaton északi, déli part is mehet részemről.
Rendszeres találkozóban is benne vagyok.

Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye vagy erre járóban vki?
pár keres bárkit mára

Ma este szopnék aktív srácot. (Bp.) Hely szükséges.
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Zalaegerszegen ma, illetve csütörtök este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en!
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Holnap estére párt, hölgyet keresek. Budapesti helyel rendelkező vagyok.
Ózd és környékén keresek 30-50 közötti kiéhezett hölgyeket aki egy kis kényeztetésre vágynak egy 28 éves pasi személyében.
Tett helyszínem van.
Tett helyszínem van.
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit aki megszoptat

Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben ha meg van itt valos ember aki nemcsak irogatni szeret
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Ma este Győr Tatabánya környékén autós kalandra nőt, párt keresnék.
Ápolt pasi vagyok.
Ápolt pasi vagyok.
18-45 év közötti nőt keresek, aki igényelné, hogy kényeztessem. Vékony és normál alkatú nők jöhetnek szóba!
Célom, hogy a csúcsra repítselek
Célom, hogy a csúcsra repítselek
Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt vagy hölgyet keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Írj! Bármikor.
(Ez egy válasz csaksose22 üzenetére (2024. 01. 06. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 20:15

Molett nőként keresek ma estére szexpartnert. 13.kerületi vagyok.
Csak nem dohányzó,ápolt pasi.
Csak nem dohányzó,ápolt pasi.