Zalaegerszegen szerda reggel, délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Pussyjob ot vagy bármi izgalmas dolgot kopróbálnék hölggyel, párral hetero alapon Budapesten, Pest megyében. Privátban mindent megbeszélhetünk
Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok, igényes, helyes, diszkrét, NEM kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Most valaki, valakik a 14. ker. környékén? Nyitott vagyok bármire!
Sziasztok.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Vastag mérettel hölgyet vagy párt keresek,akihez csatlakozhatnék,tabuk nélkül.
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Aranyos diszkrét fiú vagyok.
Estét.
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra

Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
szopnék a reptérnél ma reggel
Szimpatikus budapesti hölgyhöz, háziasszonyhoz csatlakoznék a mai estén. Ápolt, értelmes és kedves férfi vagyok. Szép napot
Újpesten most valaki? Mű pina van
Zalaegerszegen most szopnék kettőig
Helló.
Hölgy Mai nap, akár mostanában indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Hölgy Mai nap, akár mostanában indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Holnap napközben minden jobban benne vagyok … 9-14
Elkötelezett f.finek szopok-nyelem Veszprém megye...., Pápa és k.ke....
Sziasztok. Ma este 8 után keresek srácot Fehérvár-Veszprém-Pápa útvonalon
kocsival leszek, kisebb kitérő belefér. A többit privátban megbeszéljük

kisfaszt szopkodnek, szopatnek is, pinat szet nyalnam, gecibe es picsalebe furodnek!! iirjatok