Miskolci harisnyás hölgyet keresek
Nyíregyházán idősebb enyhén domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok. Lányt vagy párt keresek Szolnokon. Helyem nincs
M5-M0-M1 útvonal menté keresek hölgyet autós szopatáshoz.
Dömsöd, Kiskunlacházán, Dunaújváros, Délegyháza, Dunaharaszti környékéről valakik esetleg???
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Sziasztok!
Létezik-e Pesten, vagy környékén szóló hölgy, vagy kulturált pár, aki(k)nek a hétfő délután/kora este kellemes eltöltésében esetleg segédkezhetnék valamilyen módon?
Létezik-e Pesten, vagy környékén szóló hölgy, vagy kulturált pár, aki(k)nek a hétfő délután/kora este kellemes eltöltésében esetleg segédkezhetnék valamilyen módon?

Sziasztok. Lányt keresek a mai nap Szolnokon. Hellyel nem rendelkezem
Sziasztok
Balatonfüreden fogadni tudó igényes férfiként keresek hölgyet vagy párt közös hancúrozás céljával.
Üzenetet privátba várok.
Balatonfüreden fogadni tudó igényes férfiként keresek hölgyet vagy párt közös hancúrozás céljával.
Üzenetet privátba várok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ha lehet ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !!!!!!!()l
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív vagyok.Hely megoldható Zirc környékén!Írjatok privátban!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Nyiregyen holnap szopatnék
Szopnék ma délelőtt a reptérnél...valaki megy ki mostanában?
Sziasztok Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Sziasztok!Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Hölgy vagy Pár társaságát keresem !
Reggelt!
Egy reggeli?
Egy reggeli?

Sziasztok! 31 éves bi srác keres rövidtávon partnert, akivel jól érezhetnek egymást

Pécs??
Estét.
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra
Pesten vagy környékén Hölgy Ma 1 laza Kalandra