privát levél
(Ez egy válasz Ciculi99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 14:51

Szia. Ma este mikor jó neked? Merre vagy helyileg? Mi egy pár vagyunk.
Szia. Ma este mikor jó neked? Merre vagy helyileg? Mi egy pár vagyunk.
(Ez egy válasz egykiszene üzenetére (2024. 07. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 14:42

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sziasztok!
Valaki most egy laza kaland 14-15 kerbe? Utazni tudok
Zuglo most? Hely ok
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Spontan? Most csinos Holgy , esetleg par Budapesten! Irj, megyek!
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Vas megye ! Faszimado Transzi vagyok.Ma este 21 órátol férfiakat kielégitenék.Szopok és imádom seggbe.Hely van.
Sziasztok!
Holnapi napra, éjszakára keresek szexpartnert Mórahalmi vagy környéki, 25-40 közötti nő személyében. Kis borozgatás és természetesen szex lenne a program.
Nem szeretem a sovány és a túlságosan telt nőket sem.
Hely szálláshelyen lesz amit természetesen én fizetek.
Jelentkezőt privát üzenetben várom!
Ápoltság és intelligencia fontos!
Holnapi napra, éjszakára keresek szexpartnert Mórahalmi vagy környéki, 25-40 közötti nő személyében. Kis borozgatás és természetesen szex lenne a program.

Nem szeretem a sovány és a túlságosan telt nőket sem.
Hely szálláshelyen lesz amit természetesen én fizetek.
Jelentkezőt privát üzenetben várom!
Ápoltság és intelligencia fontos!
Sziasztok! Budaörs - Tatabánya útvonal, esetleg Fehérvár környékén valaki?
Sziasztok! Szombaton Gárdonyba napozok! Szívesen ismerkednék párokal hölgyekel! Várom privátba üzeneteket! Szép napot!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Közös hokihoz, orálhoz keresek partnert. Lehetőleg 35 év alatti és diszkrét, ápolt légy!
Közös hokihoz, orálhoz keresek partnert. Lehetőleg 35 év alatti és diszkrét, ápolt légy!
Zalaegerszegen ma 14 és 21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Ma Zuglo vagy kornyeke???
Aktív pestit keresek, aki szereti, ha lassan és sokáig szopják
Crikvenicán valaki?
Keresem nagy mérettel rendelkező uni vagy aktív, egyben hellyel is rendelkező pasit BP-n ma éjszakára.
Holnap napkoznen nagyon talalkoznek valakivel. Holgyek? Parok?