Ma este 11 körül szopnék Vecsés-Monor környékén.
Zalaegerszeg és környéken szívesen masszíroznék hölgyet,de párokhoz is csatlakoznék
Ma este talizzunk esztergomban bicikli uton vagy bárhol ha te is uncsizol jelentkezz
Ma keresek egy aktív férfit Kecskemét és körnékéről közös orális játékra,de lehet egy oldalú is kis masszázst is adok ha kérsz. Kulturált lakás van!
Siófok!
Ma, vagy holnap este Balatonon keresünk haverommal párt vagy nőt
Ma, vagy holnap este Balatonon keresünk haverommal párt vagy nőt
Debrecenben cumiznék
Sziasztok!
Ma este Keszthelyen csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére. De egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg az erotika és a szimpátia.
Ma este Keszthelyen csatlakoznék kedves párhoz a hölgy örömére. De egy kellemes masszázst is adnék vagy passzív részvevő is lennék. Lényeg az erotika és a szimpátia.
Sziasztok. Veszprém-Szfehérvár környékén valaki ma este? Lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót keresek
a többit privátban

Normál alkatú, ápolt 40 és férfi, keres párt, esetleg szóló hölgyet! Potens, es tényleg kőkemény, jó méretű férfiassággal. Szabad a hétvégém, és nap közben akár helyem is van, de szívesen utazom is bármikor.Hármas gabalyodás ban, és minden szenvedélyes dologban benne vagyok! Szóló férfit nem keresek!
Sziasztok!
Gödöllő - Hatvan - Jászfényszaru vagy Gödöllő - Dány - Jászfényszaru vonalon valaki? (Hölgy/pár)
Gödöllő - Hatvan - Jászfényszaru vagy Gödöllő - Dány - Jászfényszaru vonalon valaki? (Hölgy/pár)
Zalaegerszegen most, este 21-ig pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress! Köszi.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
privát levél
(Ez egy válasz Ciculi99 üzenetére (2024. 07. 05. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 14:51

Szia. Ma este mikor jó neked? Merre vagy helyileg? Mi egy pár vagyunk.
Szia. Ma este mikor jó neked? Merre vagy helyileg? Mi egy pár vagyunk.
(Ez egy válasz egykiszene üzenetére (2024. 07. 05. péntek 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 05. péntek 14:42

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sziasztok!
Valaki most egy laza kaland 14-15 kerbe? Utazni tudok
Zuglo most? Hely ok
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Spontan? Most csinos Holgy , esetleg par Budapesten! Irj, megyek!