Sziasztok Én egy ápolt igényes férfi vagyok,177 magas 90 kg körül zöld szemü vagyok,. Szerda Csütörtökön Balatonfüreden leszek, hellyel rendelkezek, Nők Párok jelentkezését várom. Akit érdekel irjon nyugodtan
Budapesten vki most?
Benne vagyok
(Ez egy válasz sprite31 üzenetére (2024. 07. 06. szombat 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

X.ker környéke?
Miskolcon aktiv?

Valaki Gyöngyös környéke? Szopnék
Sziasztok. 25 éves macis testalkatú srác vagyok. A mai napra keresek olyan macikedvelő pasit/pasikat aki/akik szabadban szoptatna/szoptatnának. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj/Írjatok ha érdekel a dolog!!!
Aktív budapestit szopnék.
Sziasztok ma dél és fél 2 között van kedve párnak vagy lányoknak találkozni Vác és Dunakeszi között a dunapart környékén? Nyitott vagyok mindenre akár egy kellemes beszélgetés Vagy akár több is: kukkolás. Simogatás. Orál. Kezilevezetes.3as szex.vagy esetleg csak megnezzuk egymást. Szóval ma dél és fél 2 Vác Dunakeszi dunapart környékén. Várom párok lányok jelentkezeset.
Holnap Egerben vagy Bogácson strandolok, szopnék egy jót.

Aktív srácot keresek aki megdugna
Sziasztok! Saját készítésű erotikus társas teszteléséhez jó alakú lányt keres diszkrét, intelligens, jóképű pasi. Privátot kérnék. Köszönöm!
Hollandiában valaki?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Ma vagy holnap estére keresek pár vagy bi pasit.Hely van, csak olyan írjon, aki el is jön!Olvass adatlapot!
M5-M0-M1 útvonal mentén keresek ma hölgyet autós szopatáshoz.
Aktív budapestit szopnék.
Sziasztok, Győrben valakit leszopni? Hely van.
Ózd,Miskolc és eger környékén valaki?