Sziasztok! Most keresek partnert nőt, párt, férfit. Bármi megbeszélhető!
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Ma este ápolt,nemdohányzó,nagyméretű pasit szivesen látunk. Enyhe bisex előny.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias macis pasi vagyok diszkrét ápolt. Helyem van.
Sziasztok. Ma este lenne olyan srác, aki találkozna Veszprém vagy környékén (max 50km)? Uni vagyok
többit privátban megbeszéljük

Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Sziasztok!
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Pár keres harmadiknak hölgyet mindenféle jóra Tolna megye és környékén...
Cumiztatót keresek aki/k/ segítenek a hiányérzetem leküzdésében, 70-es meleg vagyok Rákospalotáról. Nagyon hiányzik a cumi.
Sziasztok!
Ma ( péntek )Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Ma ( péntek )Siófokon ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Szeretem az izgalmas helyszineket, szitukat!
Írjatok!
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Sok itt a mellébeszélő. Olyat keresek aki nem fél a tettek mezejére lépni. Ma délután, este nőt vagy pár nő tagját kényeztetem elképzelésed szerint. Tudok utazni Budapesten és Pest megyén belül.
Sziasztok,
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...
Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.
Higiénia, diszkréció adott és elvárt
A legjobb az lenne, ha 1 hölgyet találnék, akivel hosszútávon ki lehetne élni közös vágyainkat...

Egyedülállóként Veresegyházon, saját lakással rendelkezőként keresek hölgyet.

Higiénia, diszkréció adott és elvárt

Mai naptól egészen hétfő estig, Balaton-Sopron-Budapest háromszögben, Dunántúlon nyaraló, pihenő párt látogatnék meg a szálláshelyükön a hölgy örömére, hetero alapon, adatlapom szerint. Csak komoly párok írjanak, napokig tartó levelezgetés, céltalan vágyakozás nálam nem opció.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Nem ígérgető, kamus vagyok, ha megbeszéljük, ott leszek.
Minden adat az adatlapomon, priviben írjatok.
Mindenkinek kellemes hétvégét.
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Mindegyik vitte a jégbort?
))

Monor-Albertirsa körzetében, puncit nyalnák, kényeztetnék, cuckold a férj mellett, enyhe bi, ma vagy holnap
Sziasztok. Ma este 8 9 felé van olyan akinek helye is van
Gyöngyös. Hatvan .gödöllő és Pest kornyéke
Gyöngyös. Hatvan .gödöllő és Pest kornyéke