Valaki ma késő este a 2.kerület munkahelyemen ràm érne??
Héten késő este vagy kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szigetszentmiklósi Auchan parkolóban most hölgy?
Halló!
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Pár esetleg hölgy ma vagy a héten Bp és környékén?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
Most Miskolcon valaki??
Szép napot. Tapolca környékén vki?
Fehervar laza hokira vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Kaposvár és környéke?
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Budán keresek minden jóra! Kölcsönös szopásba élvezetekre!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Mai napra keresünk férfit feleség dupla örömére.
Most aktív a Reptéri kifutó végénél?
Sziasztok,ma délután a feleségemmel (42/49) a Sándorfalvi nádastóra megyünk,van itt olyan fiatal pasi aki beszálló lenne egy háromasba hetero alapon és szereti a kihívásokat?
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít téged, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Sziasztok, hölgy partnerem keresem Bp-n az adatlapom szerint. A héten napközben is élveznélek

Zalaegerszegen ma, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Hetero, bi pasi is írjon nyugodtan. Kb 50-ig lehet érdekes a dolog számomra. Helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.
Sziasztok! Jó farkú pasit szopnék ill.szopatnék.
Biszex, hetero pasik is írhatnak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 14. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 14. vasárnap 19:22
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda egész délelőtt ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, helyem van, privátban egyeztessünk. Köszönöm.