Aktiv jófarkú pasikkal ismerkednék lehettek többen is Dél-Dunántúl
Tangában eléd guggolnék....
Tangában eléd guggolnék....
Bi aktív dominqns pasit keresek Ózdról és környekéről helyem van ... használj ...
Sziasztok. Miskolc vagy Szerencs környékéről valaki?
Sziasztok
Hölgyet massziroznék, kényeztetnék , párokhoz csatlakoznék a vitorlásomon
Hölgyet massziroznék, kényeztetnék , párokhoz csatlakoznék a vitorlásomon
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Sziasztok!
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.
Belső üzeneteket olvasom.
Helyes, igényes, nem béna, de kerekes székes szívesen kukulna, de ha lehetőség van szívesen csatlakozom hölgyek hez esetleg pártokhoz (hetero alapon) hely akár meg oldható de akár utazni is tudok.

Belső üzeneteket olvasom.
Most a 20 kerűletbe leszopnálak akár autódban is
SZOMBATHELYI Lányt,Nőt vagy párt keresek Hölgy aktivitással!Pasik kizárva.Aki(k) megdugna Strap-onnal!Búvó hely van ha kellene.Csak felcsatolható játékszered legyen.Semmi mást nem szeretnék csakhogy megdugd a fenekem.
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napot
További Szép napot
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Ma és holnap szívesen vitorláznék hölgyekkel , párokkal
Sziasztok!
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Írtam
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!
Én lennék a mai napon... (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Én lennék a mai napon... (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 07. 28. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Most valaki?
Ma és holnap szívesen vitorláznék hölgyekkel , párokkal
M5-M0-M1 útvonal mentén keresek hölgyet autós-szabadtéri szopatáshoz.