Badacsony környékén párhoz csatlakoznék
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Érd-Bp. és környékén! 60+ os PASSZÍV ficko vagyok..
Sziasztok. Szombat estére keresek hölgyet, párt. Budapesti vagyok. Helyem van.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Helló
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Pesti vagy környéki hölgy, ma 1 laza nyári kalandra
Sziasztok, ma délután 17.30-tól nöt, párt vagy pasit orálisan kielégítenék, diszkrét otthonomban. Viszonozni egyáltalán nem kell, csak élvezned.
Privátban jelezd ha érdekel.
Privátban jelezd ha érdekel.
Sziasztok!! Rendszeres, kapcsolatra keresek, AKTÍV fiatalabb pasit! Én kimondottan passzív mindent kedvelő, pasi vagyok, Helyem van! Bármikor tudok idősz szakitani egy kiadós sexre! Várom a válaszokat, csak az AKTÍVAK-tól.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Horvátország? A héten? Krk +-100km?
Pár vagy nő?
Pár vagy nő?
Sziasztok!
Ma estére keresünk párt egymás előttii huncutságra, hely van a belvárosban...
Ma estére keresünk párt egymás előttii huncutságra, hely van a belvárosban...
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és ma estére keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Ma estére (nem holnap, nem jövőhét stb) keresek nejem részére két potens férfit kik eljátszadoznának vele.Ha ismeritek egymást nagy előnyt jelent. Hely biztosított. Helyszín Sopron.
Ráér most valaki? Szívesen bebújnék egy hölgy vagy pár mellé hogy kényeztessem...Pest megye, Budapest...
I'itt mindenki hülye...itt mindenki "
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:32

Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
Délelőtt csorna környékén valaki?
Sziasztok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.