Jöhet
Valaki van reptérnél?
Sziasztok, izgalmas estét. Szeretnék párral, hölggyel találkoznék, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Szombathelyen Lányt vagy Nőt keresnék aki elkapna a felcsatolhatójával és meg döngetné a még szűz fenekem.
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Esetleg még Hetero pár is szóba jöhet ahol kizárólag a Hölgy megtenné,hogy megdug a felcsatolhatójával!
PASIK KIZÁRVA!!!
Helyem van csak a műfarkat hozd magaddal amennyiben megkefélnél!!!
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok valaki most 13 kerület dunapláza környékén benne lenne közös hokiba vagy meg lesne ahogy ki verem
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n. Hely megoldható a 11. ker-ben.
Nyíregyházán ma este szívesen csatlakoznék csinos lányhoz/ párhoz. Nagyon keveset tartozkodom a városban, így ha most ráérsz/ráértek használjuk ki
de tényleg, nem harapok. Csak ha kéred

Sziasztok! Valakit Győrben leszopni? Hely van!
Sziasztok! Valakit Győrben leszopni? Hely van!
Pár férfi tagjaként Keszthely és környékén keresném hölgy vagy pár társaságát ma estére.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok, ma estére keresnék belevaló dugni szerető pasit max 50-ig…belváros..pussz
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok. Pápa és Veszprém környékén lenne olyan srác aki talizna? Hely van de utazni is tudok. Többit privátban

sziasztok ...ma vagy holnap valaki Sokoropàtka közelèben?
Sziasztok! Érden kalandoznék ma. 30 éves igényes pasi vagyok.
Sziasztok
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk
Szép napot mindenkinek.
Mai napra estig bezárólag keresnék hölgyet,párt hetero alapon közös élvezetekre.
Ha esetleg van kedve valakinek találkozni akkor privátban folytassuk

Szép napot mindenkinek.