Szép napot mindenkinek!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Ma este szívesen vendégül látnék Hölgyet vagy párt Gyöngyösön egy kellemes,lazító este eltöltésére!
Beszélgetés,erotikus pajzán társasozás,erotikus masszázs vagy bármi más kellemes időtöltés céljából!
Jászberény környékén csajok nincs kedve valakinek talizni...dumálni....hetero alapon... üzibe..
Angyalbört keresel
(Ez egy válasz Pasi_75 üzenetére (2024. 08. 13. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 13. kedd 07:35

Sziasztok. Nyírbogdányon keresek hölgyet , vagy párt hetero alapon. Ápolt , igényes 40-es pasi vagyok.
Fonyod es kornyeke? Balaton deli part?
Bp vki le szopna délután
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok. Nyírbogdányon keresek hölgyet , vagy párt hetero alapon. Ápolt , igényes 40-es pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Ma estére/éjjelre keresek hölgyet Érd, Bp vagy ezek környékén. Autó van, tudok menni is, de hely is, akár hozlak-viszlek, de itt is alhatsz.
Szép napot mindenkinek!
Zalaegerszegen ma délután, este pasit keresek, akit kényeztetni lehet orálisan. Hely lesz. Privátban keress, köszönöm.
Ma(08.13) és holnap dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén dolgozom.
Valaki autós kalandot kölcsönös szopással?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Vagy hőlgyek egy kellemes menetre?
Valaki autós kalandot kölcsönös szopással?
Inkább sportosabb, normál testalkatú férfit keresek, a kimondott mackósat nem. 40 éves korig.
Vagy hőlgyek egy kellemes menetre?
Tehát magyarul szopnál

Írtam a házi-gloryval kapcsolatban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 12. hétfő 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 12. hétfő 22:18

Törölt felhasználó (4734679)

Sziasztok
A mai napon 0:30-1 óra környékén egy kis házi glory vagy egy autos kaland akár ( párom ma NEM lenne jelen de ha ez változik jelzem ) . Adatlapom van és ott több leírás is . Természetesen privátban több info és kérdésekre válaszolok. 30-46 éves korig keresek , normál testalkattal partnert .
A mai napon 0:30-1 óra környékén egy kis házi glory vagy egy autos kaland akár ( párom ma NEM lenne jelen de ha ez változik jelzem ) . Adatlapom van és ott több leírás is . Természetesen privátban több info és kérdésekre válaszolok. 30-46 éves korig keresek , normál testalkattal partnert .
Sziasztok
Hétvégére sportos fiatal pasit vagy hölgyet keresünk harmadiknak

Esztergom budapest vonalon szivesen taliznák lánnyal párral anyukával esetlegszimpi pasival,akár egy 10 perces kaland is érdekel egy gyors élvezés megyünk is tovább,10 percre simán el lehet lógni.ha érdekel írj
Sziasztok!
Kölcsönös szopásra valaki Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén most? 08.12.
Inkább sportosabb testalkatuák jelentkezését várom, 40 éves korig.
Vagy hölgyek egy durva menetre?
Kölcsönös szopásra valaki Dióskál, Keszthely, Zalaegerszeg környékén most? 08.12.
Inkább sportosabb testalkatuák jelentkezését várom, 40 éves korig.
Vagy hölgyek egy durva menetre?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van!