Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Holnap,Budapesten a Magnumban 14-től aktív barátokat várok. Bokalánc lesz rajtam. Csak éld ki amit szeretnél.
Sziasztok.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Bp 11. ker. Egy kellemes pipa, nálam Neked

Ma délben Budaörs és környékén szopatnék, olyan igazi tövig ranyomos módon...
Ózdon szopnék most azonnal helyem van írj privát
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Deeee... minden opció , csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok! Balaton déli part környékén keresek hölgy vagy pár szexpartnert hetero alapon.
Sziasztok! Lánnyal-Párral ismerkednék! Tolna-Fejér megye és környéke! Utazni tudok. Adatlapom kitöltve!
Sziasztok Augustus 24.-e estére keresek Bp-i partnert vagy partnereket hölgy, csajszi , pár személyébe !!!
Sziasztok!
Mai napon, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Mai napon, szerdán, hölgy vagy pár dunakeszi nudin lesz esetleg?
Vagy autós kaland bárhol Budapest környéken?
Esetleg wellnes, szauna ?
Igényes normális pasi vagyok, írj privátban.
Hi. Keszthelyen ki szeretne alaposan seggbe és szájba élvezni? Egyszerre több pasival is szexelnék! Legyetek minél többen és élvezzetek tele!
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Sziasztok
Szegeden keresek lányt, akivel kipróbálhatnék egy pár dolgot
Párhoz is szívesen csatlakozok, viszont a férfi taggal szigorúan passzív maradnék. 24 éves vagyok, privátban írjon aki benne lenne. Max. 30 éves korig keresek.

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem !
Strap-on szexhez keresek olyan Lányt,Nőt vagy Hölgy tagú párt aki a felcsatolható műfarkára húzna egy análisan szűz pasit!Pároknál csakis Női aktivítás jöhet szóba!Szombathelyi 45.é. pasi vagyok!Búvóhelyem van.Csakis strap-on szex érdekel!!
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? 20 éves vagyok átlag feletti intimmel, meghallgatok mindent.

Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?