Sziasztok! Ma egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia után bármi lehet!
Várom leveled! Köszönöm!

M3 vonalán valaki hokira? Debrecenből indulok hamarosan Bpre.
Sziasztok Miskolc és környéke esetleg unatkozó hölgy
Sziasztok
most jelenleg egyedul
magas vekony apolt srac vagyok
18cm intim
Van most pár aki ráèrne pesten izgis jatekra?:P akar a gellert furdo kifolyonal valamit
autom van
helyem is Delpesten
Barmilyen falalas erdekel :P

Van most pár aki ráèrne pesten izgis jatekra?:P akar a gellert furdo kifolyonal valamit

Barmilyen falalas erdekel :P
Sziasztok. Székesfehérvári passzív vagyok. Szabadban kinek ? Vagy kiknek hajoljak be ?
Esetleg többes esetén
vagy csak kukkolnál ? Irj bátran

Reptéri kifutó végénél aktív most ??
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Most, nö, pár vagy pasi, aki-akik szeretnének kicsit kaladozni? Diszkrét helyem van.
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Holnap,Budapesten a Magnumban 14-től aktív barátokat várok. Bokalánc lesz rajtam. Csak éld ki amit szeretnél.
Sziasztok.
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén, Hölgy aki szeret Cummizni,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Bp 11. ker. Egy kellemes pipa, nálam Neked

Ma délben Budaörs és környékén szopatnék, olyan igazi tövig ranyomos módon...
Ózdon szopnék most azonnal helyem van írj privát
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Deeee... minden opció , csak megbeszélés kérdése !
Sziasztok! Balaton déli part környékén keresek hölgy vagy pár szexpartnert hetero alapon.
Sziasztok! Lánnyal-Párral ismerkednék! Tolna-Fejér megye és környéke! Utazni tudok. Adatlapom kitöltve!