Sziasztok. Ma este hölgy vagy pár? Helyem van, Budapesti vagyok.
Sziasztok!
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
Nem független, de elhanyagolt, jól szituált pasi keres hasonló lányt, nőt, asszonyt, havi 1-2 titkos talihoz, ahol bármi megengedett, amit szeretnénk mindketten.
Ha Te is úgy érzed, nem kapod meg otthon, amire vágysz, ha el vagy hanyagolva, akkor lehet tehetnénk egy próbát együtt.
176 magas vagyok, 82 kg, szőkésbarna rövid haj, borotvált intim. Igényes vagyok magamra, és a környezetemre is.
Ha látsz bennem fantáziát, írj, és ismerkedjünk.
(Esetleg nem független “bi” pasi is írhat)
De elsősorban lányok, nők, asszonyok.
Helyileg Vas, és esetleg a környező megyék.
Köszönöm hogy elolvastad.
Sziasztok, örömmel fogadnék biszex párt, vagy magányos Hölgyet ma vagy vasárnap délután/este. Hétközben is tudok fogadni. Budapest, helyem van. Kor és alkat nem számít! Minden kívánsághoz alkalmazkodom...

Hölgyek! Akinek most délelőtt szüksége van egy kölcsönös orálmaratonra,az keressen bátran! Csak Hölgyek!
Valakki most szopna szep farkat bp
Párt, lányt fogadnánk Miskolcon.
Most tali delpest?

Pécs és környékén?
Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sportos 40 es pasi extra mérettel ismerkedne Bp ill 12 ker hetero alapon párok hölgyek érdekelnek szép estét
Helló. Szàzhalombattàrol van valaki aki ràèr? Fiúk? Lányok?
Valaki most 13 kerület dunapláza környékén benne lenne közös hokiba?
Most meglátogatnánk budapesten igényes pasit vagy párt mi 40 es pár.
Sziasztok.
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Pesten és környékén Hölgy 1 laza nyári kalandra,vagy pár ahol a pasi nézné hogy nőjét szoptatják.?
Margitszigeten van valaki?
ma este, éjszaka pár, lány helyem van minden lehet, de semmi sem kötelezőBalatonlelle
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Szeptember 9-11 között (hétfő-szerda) lesz hölgy vagy pár délegyen vagy Berényben?
Szivesen ismerkednek igényes, normális pasi vagyok
Írj privatban
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.