Sziasztok! Tudom, kicsi az esély, de MOSTra keresek egy budapesti párt, vagy nőt, akik segítenének véget vetni az elmúlt jónéhány órás maratonnak, mert elsülni idő szűkében végül nem tudtam…
Hetero, zuglói férfi vagyok. Egyedülálló, egyedül élő vagyok.
Hetero, zuglói férfi vagyok. Egyedülálló, egyedül élő vagyok.
Szia hölgyeim nem bírom vastag farkam kívánja hogy valaki kielégítse!! Hölgyek valaki? Repülők 4kereken azonnal érted nálam vagy nálad cél hogy mindketten élvezzen
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező, harisnyaimádó, független és diszkrét férfi keres BI párt vagy magányos hölgyet. Kor és alkat nem számít... és minden kívánsághoz alkalmazkodom...
Férfi kettesben NEM érdekel...!!!

Férfi kettesben NEM érdekel...!!!
Budán most fogadnék szexpartnert!
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Szopnék, mély torkosan, nyelném is, Valaki? Érd-Bp. és a környéken?? Irj üzit!!! Csak aktívak írjanak!! Dugható vagyok!
Ózdon 29 éves srác keresi határozott partnerét aki szopatna vagy nyalatna.
Helyem van, nagyobb méret előny
Helyem van, nagyobb méret előny
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Sziasztok. Veszprém és környékén (max 50km) lenne olyan srác, aki ma este 8-tól talizna?
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Budán biszexelnék, élvezkednék, perverzkednék!
Budán biszexelnék, élvezkednék, perverzkednék!
Szintén.
. Persze előtte kedveskednék alaposan.
(Ez egy válasz werwer üzenetére (2024. 08. 25. vasárnap 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Nagymellű nagymamát dugnék kecskeméten!
Sziasztok.Lánynak vagy párnak most lenne kedve egy kávéra ismire Budapesten?
Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Izgalmakat vasárnapra!