Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Fót utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Hölgyek vasárnaptól egy pár nap lazulás a nyaralómban a Balatonnál? (Déli part)
Sziasztok,
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Privátban beszéljünk.
Péter
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Privátban beszéljünk.
Péter
Most valaki szopatna? Vagy hölgy nyalatna? Diszkrét hely van.
Hölgyet párt keresek ma estére

Átlagos megjelenésű 38 éves budapesti pasi vagyok. 170 cm, 67 kg, 17-es intim mérettel. Anyagiaktól mentesen, kifejezetten szimpátia alapján, azaz testi-lelki igényeink kielégítésének céljából is, keresem azt a hölgyet, aki szintén hasonló megfontoltságból, szívesen meglátogatna a lakásomon és szívesen töltené nálam a hétvégét.
Nyitott vagyok beszélgetésre, finom dolgokra, és intenzívebb szexre is. Nincsenek elvárásaim, csupán annyi, hogy jól érezzük magunkat azalatt az idő alatt, amit együtt töltünk. Kölcsönös tisztelet és konszenzus nálam alap
Nyitott vagyok beszélgetésre, finom dolgokra, és intenzívebb szexre is. Nincsenek elvárásaim, csupán annyi, hogy jól érezzük magunkat azalatt az idő alatt, amit együtt töltünk. Kölcsönös tisztelet és konszenzus nálam alap
Ma délelőtt 11 körül benézek a Dunakeszi Auchan glory-ba.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Ma délelőtt Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis 30 as pasi vagyok, bő nyállal cumizok.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Vasárnapi találkára és feleség többes örömére keresünk férfit.
Sziasztok
Sportos, diszkrét férfiként keresem ma estére partnerem nő vagy pár személyében. Hely Budapest közelében van. Privát üzenetet tudom figyelni.
Sportos, diszkrét férfiként keresem ma estére partnerem nő vagy pár személyében. Hely Budapest közelében van. Privát üzenetet tudom figyelni.
Üdv
Mai napon délelőtt hölgyet fogadnék lakásomon,cél a hölgy kényeztetése a kívánt módon
Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor privátban várom a választ.
Szép napot mindenkinek
Mai napon délelőtt hölgyet fogadnék lakásomon,cél a hölgy kényeztetése a kívánt módon

Ha esetleg valakinek felkeltettem az érdeklődését,akkor privátban várom a választ.
Szép napot mindenkinek
Péntek délelőtt valaki Dunaúj-Dunaföldvár környékéről?
.
Sziasztok! Hölgy , pár most Gödöllőn? Várom leveled! Üdv!
Sziasztok.Esetleg sportos 41 éves tobbesbenbswingerben tapasztalt pasi nem jöhet szóba?
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 30. péntek 01:01
Köszönöm
Jani (Ez egy válasz Fiatalparbp18 üzenetére (2024. 08. 30. péntek 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
párok, lányok , hajnali 3-fele tali pest kornyeken ?:P

Sziasztok
párok, lányok , hajnali 3-fele tali pest kornyeken ?:P