Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Üdv, le ápolná valaki MOST a farkam 3 ker???
Ma délután, kora estére keresek lányt, párt.
Zugló környékén keresek most párt vagy nőt
30eves nagyfarku srác vagyok
30eves nagyfarku srác vagyok
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Szomszédok messzebb, nem látnak át, akár dogging is mehet az udvaron

Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok, ma este hölggyel randiznék Bp-en.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Sziasztok!
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
29 éves heteró férfi 15/4-es farokkal 18-50 éves kor közötti, igényes, ápolt hölgyet keres Budapesten. A szexben korlátokat - szinte - nem ismerek, helyet tudok intézni.
Sziasztok!
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Roma , bi, hetero aktív pasit keresek
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Fót utvonal környékén. Szabadban vagy nálad
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
Hölgyek vasárnaptól egy pár nap lazulás a nyaralómban a Balatonnál? (Déli part)
Sziasztok,
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Privátban beszéljünk.
Péter
Hetero férfiként párral ismerkednék, tapasztalatom van.
Privátban beszéljünk.
Péter
Most valaki szopatna? Vagy hölgy nyalatna? Diszkrét hely van.