Győr-Komárom között lenne srác aki találkozna ma este?
Szombathelyi 45é. pasi vagyok.Búvóhelyem van.Keresek a hétvége kellemes eltöltésére olyan Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal megdugná a szűz fenekem.Tágíthatsz dildóval vagy pluggal!Ami lényeges,hogy felcsatolható műfarkaddal nagyon kefélj meg.Régóta erre vágyom,hogy egy Nő így megdugjon.
Sziasztok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Ma egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írjatok!
Sziasztok ma estére keresünk sportos izmos pasit kizárólag hetero alapon.. helyünk nincs sajnos
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Üdv, le ápolná valaki MOST a farkam 3 ker???
Ma délután, kora estére keresek lányt, párt.
Zugló környékén keresek most párt vagy nőt
30eves nagyfarku srác vagyok
30eves nagyfarku srác vagyok
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék hölgyet, párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Szomszédok messzebb, nem látnak át, akár dogging is mehet az udvaron

Sziasztok!Keresem azt az extrém/perverz Lányt vagy Nőt aki eljátszana a szűz fenekemmel!Helyem van az nem akadály!Egész egyszerűen csak dugj meg felcsatolhatóval!Érezni szeretném a műfarkat magamban.Párok is szóba jöhetnek de csakis Női aktivitással!
PASIK KIZÁRVA!!!
PASIK KIZÁRVA!!!
Sziasztok, ma este hölggyel randiznék Bp-en.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Sziasztok!
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
Titkos fantáziám kielégítéséhez keresek 18-30 év közötti pasikat hetero alapon. Szeretném megnézni, ahogy mások szexelnek előttem. A lány fizetős lenne. Én fizetném.
29 éves heteró férfi 15/4-es farokkal 18-50 éves kor közötti, igényes, ápolt hölgyet keres Budapesten. A szexben korlátokat - szinte - nem ismerek, helyet tudok intézni.
Sziasztok!
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Ma este reptér vagy Szépvölgyin,hölgy vagy pár lesz kint 19:00 után?
Igényes normális borotvált pasi vagyok
Írj privatban
Roma , bi, hetero aktív pasit keresek
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Fót utvonal környékén. Szabadban vagy nálad