16cm es intimmel keresek ma , holnap párt, hölgyet utazni, fogadni tudok
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Ma délután szopatnék, szopnék Csepelen
Ma Veszprémben vagy a környéken szopnék egy jót, stb stb., valaki?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Miskolcon most nálam tali
Sziasztok! Csinos lányt, hölgyet masszírozna, kényeztetne, intelligens, jóképű, diszkrét pasi ma délután vagy holnap délelőtt Budapesten vagy környékén (pl. Gödöllő). Privátot kérnék.
Sziasztok ! Adatlapom szerint ismerkednèk

Sziasztok. Hölgyet, párt keresek péntek estére.
Hely van, Budapesti vagyok.
Hely van, Budapesti vagyok.
Sziasztok. Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
16cm es intimmel keresek ma, holnap párt, hölgyet utazni fogadni tudok Balatonszemesnen
Sziasztok.Valaki most Gödöllőn? Várom leveled

Jó reggelt
Hölgy esetleg aki csatlakozna párhoz egy reggeli hancurra?
Hely van csak jelentkezned kell

Hölgy esetleg aki csatlakozna párhoz egy reggeli hancurra?

Hely van csak jelentkezned kell

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !(;;;;;;()()()((
Pár , csaj , dèlpest fele ? Hajnali 2-3 fele?
Holnapi M3 utazásomra partner?
Van esetleg nagy mérettel rendelkező srác(preferenciám vékony vagy sportos, de csak opcionális) ? korábbi tapasztalatom egyelőre csak 1 db 3as által van, viszont szeretném kipróbálni milyen egy sráccal/férfival külön
30/bi 195cm 118kg 16cm Békés megye

30/bi 195cm 118kg 16cm Békés megye
Valaki 20ker határ útnál a kiserdoben most?
Mai napon Kecskemét környékén keresek aktív srácot egy orálra,de párokhoz is szívesen beszállnék mindkét fél részére.Akár masszázst is adok,helyem van!Szép napot!