Továbbra is keresünk 26 éves korig ápolt, intelligens, nagyfarkú srácokat Andi kényeztetéséhez. Max 26 éves korig! Idősebbek ne írjanak!
Heteró hely inkább, van nektek elég ratyi helyetek ahova menjetek!

Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár Sopron-Mosonmagyaróvár-Bécs háromszögben?
Ma este hölgy vagy pár Sopron-Mosonmagyaróvár-Bécs háromszögben?
Sziasztok
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is.
Sziasztok jár valaki innen a Glory Caféba ?? tanácsot kérnék de estére keresek aktív nagy faszú pasit pasikat
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok!
Full hetero alapon keresünk 3. beszállót, ma délelőttre akár nő, akár srác személyében.
Diosdon lenne a találkozó a délelőtti órákban.
Ha van kedved csatlakozni jelentkezz :P
Full hetero alapon keresünk 3. beszállót, ma délelőttre akár nő, akár srác személyében.
Diosdon lenne a találkozó a délelőtti órákban.

Ha van kedved csatlakozni jelentkezz :P

Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Ma estére keresek kanos pasikat minden jóra. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok,mai napon hölgy vagy pár spontán tali ? Fiatal sportos srác vagyok 18/5 intemmel. Helyem Nyíregyházán van,de utazni is tudok.
Sziasztok! Budapest hölgy partnerhez vagy párhoz csatlakoznak . Fiatal srác szép .....
Pilisszántó környékéről keresek szexpartnert..délelőtt lenne a legjobb...
Sziasztok Csütörtök délután/estefele Sándorfalván leszek volna kedvem egy jó szexhez diszkréciom garantált mert nem is ott lakok smile ) lányok/párok jelentkezését várom
Sziasztok ma valaki pár hölgy Szegeden?
Dugjatok szopassatok nagy fasz előny kint a reptéri kifutó mögött
Sziasztok aktív most kint a reptér mögött?
Sziasztok! Egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes lakásomon Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit aki a délelőtt jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Sziasztok, most reggelrol szopnek vagy nyalnek. Nö, par vagy pasi. Helyem van.