Sziasztok! Ma 16 órátol Sárváron szaunázunk,párokkal ès pasikkal szívesen ismerkednènk!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok! Mára, azaz péntek estére Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sportos, izmos, jóképű és stramm srácot keresünk, aki ma ételfutárként meghozná az ebédet csodaszép páromnak, aki sajnos pont nem tudna érte fizetni, igy természetben rendezné, amig én a teraszon szerelek…
Ha izgatna a történet és lennél benne a futár, akkor privátban várjuk jelentkezésedet ma 11.00ig!
Ha izgatna a történet és lennél benne a futár, akkor privátban várjuk jelentkezésedet ma 11.00ig!
oralsex bp 11 ker
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok Hetero fiút keresünk harmadiknak a hölgy örömére akinek van tapasztalata és hellyel rendelkezik de nem minden áron, bi férfiak kérem ne köszönjük a többi privátban.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Szfvár vagy környékén esetleg egy unatkozó hölgy nincs? Írhatna privátban...
Sziasztok.
Pesti vagy környéki hölgy mostanában egy laza kalandra
Pesti vagy környéki hölgy mostanában egy laza kalandra
Holnap délelőtt nő vagy pár Újpesten vagy a közelben egy kis kaland?
Sziasztok. Vas megyei ma esti kalandhoz keresek hölgyet!
Ma este 9-9:30 körül M0 Szigetszentmiklós Shell kúton leszek…
Szolnokon keresek lányt / párt közös örömhöz
Veszprém vagy környéke valaki ma egy tali?
Továbbra is keresünk 26 éves korig ápolt, intelligens, nagyfarkú srácokat Andi kényeztetéséhez. Max 26 éves korig! Idősebbek ne írjanak!
Heteró hely inkább, van nektek elég ratyi helyetek ahova menjetek!

Sziasztok!
Ma este hölgy vagy pár Sopron-Mosonmagyaróvár-Bécs háromszögben?
Ma este hölgy vagy pár Sopron-Mosonmagyaróvár-Bécs háromszögben?
Sziasztok
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Hölgyet,pár hölgy tagját kényeztetném ma estig bezárólag.Nyitott vagyok izgalmas dolgokra,ha van valakinek elképzelése akkor egyeztessünk róla privátban és élvezzük egymást
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Természetesen egyedül álló nő is jelentkezhet! SŐT!!Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is.