Valaki kőbánya vagy környékén?
Valaki XII. Kerületben vagy ahhoz közel?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Eger környékén, szopnék, szopatnék, és stb. Helyem van, utazni tudj. Adatlapot olvass!
Sziasztok!
Ozora és környéke?
Utazni tudj,hely van!Csak ma éjszaka!
Ozora és környéke?
Utazni tudj,hely van!Csak ma éjszaka!
Sziasztok.ma este valaki Pécsen?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Sziasztok. Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Budapesten mostanában valaki(k)? Hely ok.
Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
29 éves mackós alkatú srác vagyok Ózdról
Keresek valakit holnapra aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny, de bármit meghallgatok.
Sziasztok
Este kilenc óra vagy utána ,hölgy/pár szépvölgyi parkolóban.. egy kis huncutkodás. 2 pasival..vaagy
Este kilenc óra vagy utána ,hölgy/pár szépvölgyi parkolóban.. egy kis huncutkodás. 2 pasival..vaagy
Ma estére keresrek fogadni tudó hölgyet vagy párt az 50+ korosztályból Budapestről és környékéről. 40-es, ápolt, igényes hetero pasi vagyok.
Vácon hölgyet/párt keresnék?Akár kukkolásra is
Sziasztok! Ma este Fehérvár vagy Veszprém környéke? Autós kaland is jó lenne.
Vác környéke?
Nyalást kedvelő hölgyet keresek Budapesten, kor, alkat nem számít, csak élvezd az orális kényeztetést...
Sziasztok
Böhönye valaki szeretne nyalatni egy jót?
Lehet idős kiéhezett hölgy is, szívesen kinyalom hosszan és élvezettel teli
Privatban írhat bárki vagy viber is,telefon is jó
Böhönye valaki szeretne nyalatni egy jót?
Lehet idős kiéhezett hölgy is, szívesen kinyalom hosszan és élvezettel teli
Privatban írhat bárki vagy viber is,telefon is jó
Sziasztok! A lentiek szerint továbbra is keresem a partnereim a ma estére.
(Ez egy válasz ajtny üzenetére (2024. 09. 20. péntek 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 20. péntek 08:37

Sziasztok! Mára, azaz péntek estére Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Holnap napközben vagy kora esti időpontban keresünk adatlapunk szerint leírtaknak megfelelő masszázshoz értő hetero pasit. Helyünk van, de rövidebb távon utazni is tudunk ! Dugás nem lehetséges, azon kívül szinte minden. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj ! Olvass adatlapot !
Ma ?