Holnap kora este gabalyodnank (a párommal együtt, aki egy igényes 40es hölgy)igényes parral Budapesten. Privátban írjatok!
Sziasztok
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Sziasztok !
Ma este ki látogatna meg engem ? Skacok neeee !!
Ma este ki látogatna meg engem ? Skacok neeee !!
Sziasztok! Péntektől vasárnapig nyíregyházán leszünk... Nyíregyháza -Debrecen keresünk harmadiknak NAGY intimmel pasit a feleségem örömére!
Sziasztok Budapesten es vonzaskorzeteben ismerkednek Hölgyekkel es bi parokkal
Párom fotóira, bugyijára élveznél?
Kőbánya és környéke?
Sziasztok, holnap napközben/délután ráérő hölggyel randiznék Bp-en.
Csepelen passzív buszsofőr van?
Sziasztok.Kedves,normális pasit keresünk ma délutánra.Csak olyat,aki tényleg el is jön.
Légy potens,ápolt.Ducik ne! Köszi privátban válaszolunk csak!
Légy potens,ápolt.Ducik ne! Köszi privátban válaszolunk csak!
Sziasztok! Pasiként csatlakoznék ma egy kedves párhoz! Ha lenne ledvetek egy kellemes kedd estéhez akkor beszéljünk és hozzunk össze valamit! Korrekt, igényes és intelligens pasi vagyok! Győr és 100 km-es körzetében keresgélek! Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Valaki ma reggel 9ig Gödöllőn nálam? Helyem van! Várom leveled!
Asszonyok lányok párok ?Pest megye?Sportos igényes kan keres privi.
Puncit kényesztetnék Hatvan és környékén
Sziasztok
Aktív pasi ma Ózdon 29 éves mackós sráchoz?
Aktív pasi ma Ózdon 29 éves mackós sráchoz?
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok! Pasiként csatlakoznék ma este egy kedves párhoz! Ha lenne ledvetek egy kellemes kedd estéhez akkor beszéljünk és hozzunk össze valamit! Korrekt, igényes és intelligens pasi vagyok! Győr és 100 km-es körzetében keresgélek! Mindenkinek szép napot!
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Vagy párokhoz is csatlakoznék harmadiknak a hölgy örmére
Sziasztok! Biatorbágy és környékén maszíroznék, kényeztetnék. Szigorúan hetero alapon!
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.