A ma esténk szabad lett, párok jelentkezését várjuk, vagy esetleg vékony, normális kinézetű masszírozni tudó férfit fogadnánk!
Sziasztok ma éjjszakára belevaló jó fej pasit fogadnának az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok. Kenyeztetnek hölgyet Pécsen ma
Üdv Krisztián
Üdv Krisztián
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Szopnék ma Albertirsa,Monor,Cegléd környékén
Szigetszentmikloson leszopnék valakit végig! Viszonoznod nem kell csak elélvezned a számtól
Hali
Ózdi 29 éves kezdő bi passzívként keresnék valakit aki szeretne szopatni nyalatni a delután
Ózdi 29 éves kezdő bi passzívként keresnék valakit aki szeretne szopatni nyalatni a delután
Most Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható
Október 5. (szombat) este 9 órától Budapesten három 40-es, igényes és izgató milffel szervezek partyt. Ide várom 20-45 év közötti korú, értelmezhetően sportos kinézetű pasik jelentkezését. NEM KISCSOPORTOS foglalkozást fogunk tartani, viszont nem elvárás, hogy hosszú előéleted legyen ebben a műfajban.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp/telegram használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Ma délután 5ig lehet jelentkezni! Köszi a figyelmet!
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp/telegram használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Ma délután 5ig lehet jelentkezni! Köszi a figyelmet!
Sziasztok
Ma delután keresem Ózdon partnerem kezdő bi-ként orális játékokra passzívként
29 vagyok mackós alkat es van helyem
Ma delután keresem Ózdon partnerem kezdő bi-ként orális játékokra passzívként
29 vagyok mackós alkat es van helyem
Szentendrén valaki mostanában?
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Hétvégén egész nap várom hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Megbeszéljük! Várom leveled! Köszönöm!
Sziasztok!
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Nem kamus, megbízható férfiakat keresünk egy szőke milf hölgy kényeztetéséhez. A férje csak nézne minket, mi rendeznének le a csajt. Hely Budapest mellett 1 órára lenne, innen indulnánk, együtt mennénk. Vasárnap este 7 körül találkoznánk, max 10-ig tudunk ott lenni.
Kérlek, hogy az üzenetedben képet csatolj vagy ne érjen felkészületlenül, ha Viberen vagy Whatsappon kérek majd képet.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok!Keresem azt a Vas megyei Nőt aki felcsatolhatóval megdugna.45é. Szombathelyi pasi vagyok.Lakás van találkához.
Írtunk....
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2024. 10. 04. péntek 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Èn szívesen
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 04. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 04. péntek 22:06
Törölt felhasználó (1489652)

Sziasztok. Andi vagyok. Ki szopná le a pasimat velem