Miskolcon most pár. Hely van
Sziasztok
Monor...és környéke..4es út?
Monor...és környéke..4es út?
Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.
Zalaegerszegen ma délután, este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Par női tagját masszíroznam meg jó alaposan intim masszázsal is és nyalnám ki jó hosszasan......a többi rajtunk múlik....én 33 éves hetero pasi vagyok 18 fazonirozott írj privátban Győr és környéke
Pécel környékén keresek fiatal aktív pasit szombat délutánra, de párokhoz is szívesen csatlakozok!
Ma kora délután aktív vagy uni pasi, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén..
Szopnék ma délelőtt Albertirsánál a régi négyesen a régi benzinkútnál.20 perc mulva ott leszek.
Most Éjszaka Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott
Hali
Mai napra keresek egy aktív játszó társat Ózdon.
Kezdő 29 éves vagyok , mackós alkatú.
Helyel rendelkezem, diszkréció adott és elvárt.
Írjatok bátran .
Írjatok bátran .
Valaki most 20ker kocsival?
Sziasztok. Holnap reggel Bpn ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van!

Hali
Írjatok bátran
Írjatok bátran
Sziasztok. 43 éves férfi vagyok. Ma délután hölgy pár, esetleg ismeretsègèt keresem Körmend és Szombathely környékén.
Sziasztok!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp,Fót,Gödöllő,Hatvan vonalon!
Holnap d.e. lecumiznék valakit!
Bp,Fót,Gödöllő,Hatvan vonalon!
Most Leszopnák egy jó pasit viszonzás nélkül. Budapest 11.kerületben van helyem. Diszkréció adott
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagykátánal valaki most?
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.