sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Sziasztok.
Ma délután valaki Baja és környékéről?
Ma délután valaki Baja és környékéről?
Köszönöm
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 10. 12. szombat 07:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 12. szombat 07:17

Sok sikert hozzá , csak egy észrevétel volt mert szeretik a nők látni is azt akit szeretnének .
Sok sikert hozzá , csak egy észrevétel volt mert szeretik a nők látni is azt akit szeretnének .
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 10. 12. szombat 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregy kőrnyéki hölgy?? Aki vállalna talikat?
Köszi! Remélem most megy nèlküle is...
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 10. 12. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Talán adatlappal hamarabb találnál ......
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2024. 10. 12. szombat 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Esetleg hölgy,lány,aki szeretné,hogy kielègítsèk?
Pest megye ?Sportos hetero kan keres!
Sziasztok. Szívesen csatlakozom párhoz, illetve találkozom hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám, vele, velük szívesen ismerkednék, találkoznék.
Párt keresek ahol a nőt olajosan masszírozhatnam meg és jó hosszasan nyalhatnam ki mint a popsi mint a puncit ...a többi rajtunk múlik ....én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott 18 As fazonirozott írj privátban Győr és környéke
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Hajnalban Ózdon nem szopatna senki?
Holnap estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra. Pasik között csak orál. Tata
13. Kerületben valakii egy sportos férfivel móka ?

Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 12 ker ill szépvölgyi kizárólag hetero alapon szép estét üdv P
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Most Szopnék Viszonzás Nélkül Budapest 11.kerületben. Helyem van.
Zalaegerszegen MOST pasi akit lehet orálisan kényeztetni?
Szombat-Vasárnap.Hölgyek,párok?Fejér-Budapest
Budapest-Gyöngyös vonalon keresek ma estére egy diszkrét párt vagy nőt. Tisztelettudó, igényes srác vagyok. Helyem van és utazni is tudok. Üdvözlettel,
Dani
Dani