Szopatna valaki a reptérnél 8-9 közt?
bp 16ker arpadfold after valaki?nolimit
Bp most? Hely ok.
Ózdon nem szopatna valaki most?
Sziasztok!
Pár, esetleg hölgy ilyen későn? Budapest és környéke, esetleg Budapest - Győr - Sopron útvonal.
Pár, esetleg hölgy ilyen későn? Budapest és környéke, esetleg Budapest - Győr - Sopron útvonal.
Mai nap benne lennék egy közös orálba,de lehet egy oldalú is helyem van Kecskeméten!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Diszkréció adott és el várt! Várom a leveleket privátba!
Szétszopnék most egy teli faszt. Jöhettek többen is. Gödöllőn van helyem. Üzenetben írjátok.
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Kimondottan popsit dugni szerető pasikat keresek max 45-50-ig. Én ápolt igényes, nagyon belevaló, rugalmas vagyok. Hely megoldható…
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok! Épp Szombathelyen vagyok, keresnék nőt vagy párt kellemes időtöltésre.
Ha esetleg valakinek lenne kedve találkozni, eltölteni egy kellemes időt, az nyugodtan írjon.
Nem maradok sokáig, 15:00-kor induló vonatig maradok, addig van időm várni.
Ha esetleg valakinek lenne kedve találkozni, eltölteni egy kellemes időt, az nyugodtan írjon.
Nem maradok sokáig, 15:00-kor induló vonatig maradok, addig van időm várni.
Sziasztok
Mai napon Kecskeméten valaki?
Mai napon Kecskeméten valaki?
Pécs és környékén?
Hali
Délután 3ig szabad vagyok Ózdon nincs valaki akinek lenne kedve szopatni/nyalatni?
Délután 3ig szabad vagyok Ózdon nincs valaki akinek lenne kedve szopatni/nyalatni?
Zalaegerszegen ma délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban egyeztessünk, köszi.
Sziasztok. BP lányt vagy párt
Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Sziasztok,
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben???
Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben???
Pécs és környékén csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez! Utazni tudok!

Sziasztok. Ma délután Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.