Sziasztok
Pesti Hölgy (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Pesti Hölgy (pár)Ma 1 laza Kalandra. Heteró
Partnert keresek XXIII ker és környéke
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Szopnék keleti kornyeken
Sziasztok
Nagyfarku 30 éves jófej laza pasikent keresek paroakt nőket hetero alapon.
Budapesten+-50km
Nagyfarku 30 éves jófej laza pasikent keresek paroakt nőket hetero alapon.
Budapesten+-50km
Szopnék most Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Sziasztok, Győrben szopnék. Helyem van.

Sziasztok szívesen találkoznak holnap délelőtt párral holgyel Putnok Barcika Miskolc Sárospatak környékéről potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok
Sziasztok,, szombaton estére keresek hölgyet esetleg párt Miskolc-Kazincbarcika-Sarospatak környékéről.Normalis intelligens potens diszkrét pasi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Üdv, áram ér valaki most 3 ker?
Ma este Valaki? Valakik?
Pécs vagy Kaposvár és környéke?
Pécs vagy Kaposvár és környéke?
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek bi párokat és hölgyeket
Sziasztok.
De jó lenne ma este 19-20 órától, Pest, Pest megye Déli részén egy kis kaland, hölgyel, vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
De jó lenne ma este 19-20 órától, Pest, Pest megye Déli részén egy kis kaland, hölgyel, vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Hali !
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Valaki fordul meg Ózd környékén aki felavatná egy kezdő bi srác száját?
Sziasztok,
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Párt keresek, akár hosszabb távra.
Tapsztalttl rendelkező 30 éves 77 kg, 185cm hetero férfiként.
Budapest, Pest megye.
Házibarátot keresünk hosszútávra nemdohányzó, nagyméretű(18+)bisex kiváncsi úr személyèben.Olyat aki szereti a ducibb hölgyeket,nyaláscentrikus, és van 1-3 óra szabadideje péntek vagy szombat éjjel kb 23:00 tól.
Érden lakunk , itt tudunk fogadni is.Az ápoltság, és az intelligencia meglétét bízunk benne, hogy nem kell különösebben ragozni. Viberelérhetôség privátban.
Akár ma este is jó nekünk , tekintve hogy holnap munkaszüneti nap van a többségnek.
Érden lakunk , itt tudunk fogadni is.Az ápoltság, és az intelligencia meglétét bízunk benne, hogy nem kell különösebben ragozni. Viberelérhetôség privátban.
Akár ma este is jó nekünk , tekintve hogy holnap munkaszüneti nap van a többségnek.
Pécsen most valaki?
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Budapesten. 47 éves hetero férfi vagyok, még pár info és kép az adatlapomon.
Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.