Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok, Bp-en keresek belevaló hölgyet

Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra
Hölgy (pár)Mostanában, Ma Pesten vagy szük környékén 1 laza kalandra

Sziasztok holnap napközben lányt kènyeztetnèk Pest ès környèke
Sziasztok !
Szexehes Roma csaj vagyok esetleg pasi van aki eljönne ma? Csak olyan írjon aki elisjon ma mivel holnap már megyek dolgozni
Jászságban van helyem.
Szexehes Roma csaj vagyok esetleg pasi van aki eljönne ma? Csak olyan írjon aki elisjon ma mivel holnap már megyek dolgozni
Jászságban van helyem.
Sziasztok! Ma este Tatabányán a Turulnál?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Szentendrei sziget és környékén akad esetleg aktiv? Férfias igényes passziv keresi diszkrét partnerét/partnereit akár hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok! 36 éves igényes tiszteletudo potens tapasztalt pasi párokat /hölgyeket fogadnék Székesfehérváron! Tényleg szeretném a találkozót! Sajnos nagyon sok a kamu profil! Tisztelet a kivételnek! Üdv István!
Kedves lányok / párok.
Mai nap is szabad vagyok.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Levélben várom a jelentkezést. Köszönöm
Mai nap is szabad vagyok.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Levélben várom a jelentkezést. Köszönöm
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye ! Utazni tudj ! Írj
Sziasztok!
Bp keleti része?Fót,Gödöllő??
Cumiznék!
Bp keleti része?Fót,Gödöllő??
Cumiznék!

183/80, sportos, kemény farkú, 43 éves, hetero pasikènt lanyokhoz, párokhoz csatlakoznèk szenvedelyesebb, intenzív szexuális élmények reményében!! Puszi T.
Sziasztok!
Monor és környéke..most reggel?..
Monor és környéke..most reggel?..
Budapest belvárosában dugni szerető pasit keresnék. MOST, hely megoldott, írjatok

Szopatnek most 20ker
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza orál-autós kalandra
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza orál-autós kalandra

Valaki ma 20ker kocsival vagy szabadban?
Ma estére keresek valakit Stuttgart mellett. Ha van érezzük jól egymást.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.