A mai napra keresek sub lányt, vagy párt aki minden jóban benne van. Fogadni és utazni is tudok. Üzenetben adok telefonszámot.

Sziasztok! Párokat keresek, akikhez lehetne csatlakozni. Férfi bi lehetséges, nem feltétel.
Sziasztok !
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Ma Veszprémben vagy a környékén szopatnék akár pasi is lehetsz.
Sziasztok! Fiatal meleg srácként keresek olyan párt aki elfogadja hogy meleg vagyok es meg sosem voltam nővel. Mivel mostanában érdekel a téma igy olyan párt keresek aki türelmesen bevezetne a sexbe a női taggal is.
X. Kerület környéken keresnék kölcsönös cumira partnerem
kocsi van… reggel hat órától helyem is

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok! Kalandot keresek Kecskeméten esetleg max 1 órás autóútra.
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este Sopron vagy Mosonmagyaróvár környékén?
Pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna ma este Sopron vagy Mosonmagyaróvár környékén?
Lábimádó heteró srác keresne kalandot mára Budapesten 19/5-ös szerszámmal!

Üdv. pasi keresne egy bixex párt, ahol szerepet játszhatna ki élhetné piszkos fantáziát. Izgatna ha előttem csináljátok, ha be szálhatok, ha néznek közben
olykor vannak ilyen vágyaim is hogy mindezt női fehérneműbe hajtsam véghez… Budapest és környéke leginkább viszont ha úgy van utazni is tudok. Sportos faszit szívesen kényeztetnék egyszerre a barátnőjével, illetve mindezt körforgásba hogy ne maradjon senki ki a jóból

Sziasztok
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok! Párt vagy szóló hölgyet keresek hétvégére, 21 éves fiatal srác vagyok 16os intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, többit privatba.
Holnap (péntekrn) 11-kor XX. Kerületben teljesen anonim dugatnám szexy szőke barátnőm 2-3 sportos aktív minimum 19-es farokkal. Bent maszkban várunk, bejössz, dugod, ráélvezel és szó nélkül mész. Csak viber számos üzenetre válaszolunk. Kép farkadról legyen.
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Györ-Fehérvár-Dunaújváros útvonal menté orálcentrikus hölgyet keresek