Sziasztok.ma dun ,kora este a szépvolgyin kalandoznek.holgy v pár?
Miskolc és környéke
(Ez egy válasz Boy 29 üzenetére (2024. 11. 30. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 14:38

Sziasztok! Ma este egy kedves hölgy vagy pár akinek lenne kedve kalandozni? Várom az üzeneteket! Köszönöm!
Sziasztok! Ma este egy kedves hölgy vagy pár akinek lenne kedve kalandozni? Várom az üzeneteket! Köszönöm!
Lányok december 07,08,09. Én Balaton zamárdiba egy 4csillagos wellnes hotelben egy lányt szivesen meghivok s vendégül látok. Oriási élvezeteket nyujtanék a francia ágyamban. Nem baj ha nem odavalosi vagy viszlek hozlak. De ne az ország tuloldalárol. Pécsröl indulok felveszlek. Egy fürdöruhát hozzál meg egy törcsit. Jelentkezni privátba.
Hölgyet vagy párt keresek ma esti kellemes időtöltésre Budapestről és környékéről. Utazni és fogadni is tudok. 40-es, ápolt, igényes, intelligens heteró srác vagyok.
Sziasztok! Ma este kb 23 órakor Dunaújvárosban végzek. Adatlapom szerint nagyon szívesen kalandoznék! Beszéljünk privátban!
Sziasztok! Ma este Debrecen és környékén lányt keresek! Este 10 után érnék rá! Autós kaland is lehet. (Férfi, 30 éves, 19cm) . Képcsere privátban lehetséges.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Párt fogadnék ma napközben,különleges..extrém helyen!BP.!
Sziasztok, a Balaton deli partjan keresem partnerem, partnereim a kozeli orakban. Siofok es Zamardi kornyezeteben.
Szep Napot Mindenkinek
Szep Napot Mindenkinek
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet mai vagy holnapi randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Ma estére esetleg napközben is jó keresek párt vagy nőt
30 éves nagyfarku , humoros, jófej, közvetlen pasi vagyok
Kék szem,barna haj, 22cm intim.
Esetleg haverom is jöhet hetero alapon,ha izgat téged a dolog.
Kár,hogy ilyen messze vagytok..
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2024. 11. 30. szombat 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 30. szombat 10:42

Sziasztok feleség többes örömére keresünk férfit akár ma estére is .
Sziasztok feleség többes örömére keresünk férfit akár ma estére is .
Készíts egy adatlapot előbb!
A mai napra keresek sub lányt, vagy párt aki minden jóban benne van. Fogadni és utazni is tudok. Üzenetben adok telefonszámot.

Sziasztok! Párokat keresek, akikhez lehetne csatlakozni. Férfi bi lehetséges, nem feltétel.
Sziasztok !
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Fiatal pasit keresünk rövid időn belül történő találkozóra, aki akár szólóban , akár egy barátjával meglátogatna bennünket. Nem levelezni, fotót cserélgetni keresünk! Csak az írjon aki valóban eljön és élvezi a többes szex élményét! Válaszolni csak tel számmal érkezett levélre fogunk, ahol hölgytagunkkal lehet beszélni!
Ma Veszprémben vagy a környékén szopatnék akár pasi is lehetsz.