Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Holnap délelőttre keresek bisex partnert Nagykanizsa környékén.
Valaki most Salgótarjánba móka? Fiúk/lányok mehet bármi
Corvin negyed környékén szopnék 13 óra fele de egy sima farok verésben is benne vagyok.
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Szex most nalam?
Sziasztok! Most/ma napközben valaki szex nálam? Hölgy, pár, cd/travi partnert keresek, du. 4-5-ig egyedül vagyok érdi otthonomban.
Sziasztok!
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
A két ünnep közötti napokra keresek hetero alapon egy párt, vagy egy hölgyet napközbeni találkozóra.
Megbízható vagyok, ott leszek, ha egyeztetünk.
Várom a leveleket.
Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén bi pasi?
Sziasztok!
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Üllő...Pilis vonalon ma de.?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Szombathely???
52 éves vagyok szolnok mellett lakom egyszeru holgyet vagy párt keresek hosszu távra de szivesen befogadnék holgyet magamhoz is
Tatabánya-Komárom-Győr-Szombathely ma valaki?
Helló. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat rendszeres szexre. Jól dugható popsimat dugatnám minden nap. Női tanga imádó vagyok!
Sziasztok!
Szép estét! Szabolcs és hajdú megyében kalandoznék hölgyek vagy párral ma este! Utaznom nem gond! Helyem van Nyíregyházán!
Sziasztok. Budapest, Pest megye környékén találkoznék párral, hölggyel akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék.
Sziasztok ,Fehérvár és környéke ?
Dugni szerető pasi a belvárosban van esetleg?