Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá, privátban keress.
Sziasztok,Ma Miskolcon tudok fogani Nőt vagy Párt
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Sziasztok! Ma este, éjjel várom hölgyek párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom a leveled! Köszönöm!
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Sziasztok! Győrben valakit leszopni? Helyem van!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Baranya, pasi,pàr?.
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Szép estét. Egy sötét szoba jelegű kalandra keresek egy 23-40 éves közötti partnert . Faszverés …… esetleg glory ha úgy alakul ( férfi vagyok) . Adatlapom van , párom nagy valószínűséggel NEM jön !
Nagy méretü ffi ?
Hölgy, pár társaságát keressük egy barátommal holnap este. Utazás, fogadás megbeszélés szerint.

Vigyázzatok Kamus
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2024. 12. 21. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 19:40

Sziasztok!
Fiatal, 30 év alatti férfit keresünk harmadiknak. Nagyobb méret előny
Privátban írj, ha magadra ismertél.

Frissen borotvált farkamra nyársalnék kiéhezett hölgyet, pár szexi hölgyét ma este Budapesten nálam vagy nálatok
Izgalmas extrém érdekel!
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2024. 12. 21. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 19:40

Sziasztok!

Sziasztok!

Vagány pasit keresünk most
Sziasztok. 3. Kerület es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki, tenyleg találkozna is ma este. És szereti a hosszas finom kikapcsolódásokat...