sziasztok....dec 30 s dec 31 Balatonfüreden vagy kb 30 km vonzásban keresnènk adatlapunk szerint hellyel rendelkező!! urat,urakat
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok! Alkalmi szexpartnert keresek Kecskemét és környékén,de utazni is tudok.
52 éves vasgyok szolnok mellett lakom csajt keresek szex re hosszutávra akár hozzám is koltozhetne
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Sziasztok!
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!
Olvass adatlapot.Ma vagy holnap délután, estefelé.
Veszprém és Győr közötti részről keresek uni/aktiv pasit vagy párt.Csak aki el is jön és meg is dugna!

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Budapesten és vvonzásjőrzetében ismerkednék Hölgyekkel és bi párokkal
Sziasztok, Győrben most valakit leszopni? Helyes diszkrét srác vagyok, helyem van.

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! 30 esves Budapesti elvált férfi vagyok +20,5intimmel . Szívesen lennék valakinek/valakiknek hazibaratjuk hosszú távon .
Sziasztok! 27-ére keresünk többes csatározásra nagyon igényes max 50 éves korig párt! Mindenkit szépen kérek hogy tartsa tiszteletben hogy max 50 éves korig!
Mezőkövesd kőrnyéke? Nők? Párok?
Budán van helyem!
Ma éjszaka fogadnánk egy pasit, hetero alapon!
Még mindig keresek párt vagy hölgyet 26-30-a között, hely megoldott, részleteket privátban.
Székesfehérváron hetero alapon önmagára igényes hölgyet vagy párt keresek ma estére!
Mai nap hetero alapon párt vagy hölgyet fogadnék vagy hozzátok is mehetek Budapesten. Valósítsuk meg vagyaitokat!
Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Budán szexeljünk!