Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek nőt vagy párt bpn, egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Normális, ápolt férfi vagyok!
Sziasztok!
Ma vagy holnap estére keresek nőt vagy párt bpn, egy kis kalandra! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Normális, ápolt férfi vagyok!
Sziasztok!
Keszthelyen holnap délután ki szeretne alaposan megfarkalni???
Sziasztok erett Zala megyei novel ismerkednek vagy biszex pár fintos a nagy szőrös punci
Szegeden és környékén keresek párommal férfit hellyel többi privátba
Ma kora délután szívesen fogadnék hölgyet, vagy párt Kazincbarcikán.
Ma illetve hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Sziasztok!
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted
, szimpátia esetén handjob is szóba jöhet. (kicsit besegítek neked)
Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Holnap (szombat) pesten leszünk. Délután szívesen fogadunk higiénikus, intelligens pasit, pasikat.
Kizárólag a nagy, formás méret (19,20 cm-től felfelé) és/vagy extra élvezési mennyiség motivál.
Hármasban maszti (mindenki magának a másik látványának élvezése - én is masztizom előtted

Élvezés rám. - a hova (?) , itt is természetesen személyes szimpátia kérdése.
Csak akkor írj, ha el is mersz és tudsz jönni, találkozni.
Üdv, Niki
Reggeli kavèra felugorhatok? Jó lenne egy kis izgalommal.megfűszerezni! 47è, normál alkat vagyok.
Sziasztok. Szilveszteri swinger bulihoz keresnék hölgyet! Budapest, Pesten megye.
Részleteket beszéljük meg privátba.
Részleteket beszéljük meg privátba.
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Péntek vagy szombat 23:00 körüli időpontban szívesen látnánk ápolt, nagyméretű, sok spermával rendelkező,nemdohányzó, bisex kiváncsi pasit, telt hölgy kényeztetésére. Kép nélkül ne keress.
Sziasztok, 18 éves miskolci srác vagyok. Alkalmira keresek bárkit, vagy pedig barátság extrákallra!

sziasztok! elsősorban fiatal (18-21) vagy kezdő meleg/bi/kiváncsi hetero vagy kis méretű pasit keresek GYŐRBEN akit akár rendszeresen kényeztethetnék (akár kölcsönösen is). Kinézet, alkat nem számít, higiénia, ápoltság, diszkréció viszont igen! Jó ha van helyed vagy kocsid, de végső megoldásként tudok helyet biztosítani
Kiskunhalas és /vagy Szeged környékén nőt párt keresek
Szombat este valaki calandozni akár egy jokis Bi pár?
A hèt további rèszère keresek egyeztetès után hölgyet vagy párt aminek hölgy tagját plusz egy vagy kèt fèrfi dughat. Hely van Baján.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Az èrdeklődőket üzenetben várom.
Budapesten holgy vagy par. Ma este ?
Kellemes estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel, ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék. Szívesen utazom.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.