Hétvégén pasit kényeztetnék orálisan. Hely van Zalaegerszegen. Keress privátban. Köszönöm.
Lányok hölgyek camozás beszélgetés ismerkedés. mindenre nyitotvagyok
Bp. vagy Pilisvörösvar? 45 fèrfi keres hölgy partnert a mai napon.
Helló lányok!
Holnap a selyemréti dögönyben ismerkedés, diszkrét tapi, simi? Ha megvan az összhang, akkor az öltözőkabinban egy kis orál, vagy egy csendes kis dugás?
Holnap a selyemréti dögönyben ismerkedés, diszkrét tapi, simi? Ha megvan az összhang, akkor az öltözőkabinban egy kis orál, vagy egy csendes kis dugás?
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Budapesten, vagy Pest megyébe szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral! Akivel, akikkel, szilveszteri buliba is mehetnénk!
Beszêljünk privátban.
Beszêljünk privátban.
Sziasztok 2025.01.01 nappalra " mert azt csinálód egész évbe amit újév napján teszel
"
vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !

vagy 01.02 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Dec.28-án, szombaton este szívesen találkoznék Hölggyel/Párral Pest(Bp.), Nógrád, Heves, megyében. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Kérném, hogy csak olyanok írjanak, akik komolyan is gondolják!
Sziasztok.
Ma este sem lenne rossz valami kellemes programot össze hozni!
Ma este sem lenne rossz valami kellemes programot össze hozni!
Kecskeméten most valaki?
Fonyód ma este?
dec.30-31 napközben hellyel rendelkező pasi Balatonfüred közelèben?
Sziasztok
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék…
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék…
Nagyfarkú férfi (19,5cm hosszú, 5,2cm vastag) keresi női partnerét ma estére. Hely van Budapesten.
Holnap délután Egerszalókon leszünk a Saliris fürdőjében szívesen vennénk az adatlapunknak megfelelő férfi társaságát hetero alapon egy kis ismerkedésre, és ha már ott vagyunk, akár meg is látogatnánk egy szimpatikus pasit aki megmasszírozná párosunk hölgytagját ! Csak privát üzenetre reagálunk, ezért kérjük hogy ne ide írj !
Helo pestit keresek aki mostanában ráér.
Nyalok szopok szopatok.Házaspár is lehet
Nyalok szopok szopatok.Házaspár is lehet
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma férfi vagy pár egy közös játékra? Kecskeméten helyem van!
29-én kocsival megyek Eger-Tatabánya útvonalon. Reggel oda, este vissza. Szívesen elviszek hölgyet, ha épp arra van dolga, illetve be is ugorhatok útközben egy kalandra. Üzeneteket privátban.