Sziasztok,
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Ugyan már. Teljesen igaza van a srácnak. Szimplán csak faszt akar szopni a férfi tagotok. Ennyi. Viszont akkor fórumot tevesztettetek. Lehet körül írni meg lehet sötét szobát emlegetni meg huu micsoda rejtejes vajon ki van a sötét helyiségben... Férfi vagy csinos nő.... Egyértelműen lejön a lapitokbol hogy a férfi nálatok faszt akar szopni csak egyszerűen annyira nem vagytok egyenesek hogy ezt nyíltan fel is vállaljátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:50
Törölt felhasználó (4757418)

Köszönjük szépen. Látod ezért válogatunk, hogy az ilyen okosakat mint te kiszűrjük. Nesze semmi fogd meg jól. Le van írva nit szeretnénk mi lenne. Az , hogy te nem értelmezed meg többet szeretnél és azt hiszed te viszed a vadászpuskát …….
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Akkor írja ezt és ne hablatyoljon összevissza. A pincsike meg ne leskelődjön a sötét lukból.
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 01. 11. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit nem értesz ezen?
Faszt keresnek palinak.
Semmi több
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:38
Faszt keresnek palinak.

Ez olyan "nesze semmi fogd meg jól " hirdetés. Vajon ki jelentkezik egy ilyen semmitmondó hirdetésre? Az sem derül ki hogy mit is akartok valójában. A hölgy meg ne bújkáljon a sötétben, onnan kukkolászni az nem nagy durranás. Tessék legalább előmászni a sötét lukból ha már vendég érkezik. Eszem megáll komolyan. És még válogatnak is. Pofátlan egy hirdetés ez az már biztos.
Sziasztok- mostanság volna kedve valakinek szopni? Dél Pest-reptér környéke
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok bp budan 11kerben moat szopatnek
Sziasztok!
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T

Sziasztok! Ma estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp, Érd és ezek környéke). Hely kell, utazni tudok.
Ma este hölgy vagy pár?
Budapesti vagyok.
Helyem van.
Budapesti vagyok.
Helyem van.
Csepelen most autós sex?
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!
Sziasztok ma estére keresnék Lányt vagy Nőt Szombathelyen akit szenvedélyesen izgat hogyha megd...at egy pasit felcsatolhatóval.Nagyon szeretném átélni a Strap-on adta élményt.
Most 9ker valaki sexre?
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Köszönjük szépen. Látod ezért válogatunk, hogy az ilyen okosakat mint te kiszűrjük. Nesze semmi fogd meg jól. Le van írva nit szeretnénk mi lenne. Az , hogy te nem értelmezed meg többet szeretnél és azt hiszed te viszed a vadászpuskát …….
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:38

Ez olyan "nesze semmi fogd meg jól " hirdetés. Vajon ki jelentkezik egy ilyen semmitmondó hirdetésre? Az sem derül ki hogy mit is akartok valójában. A hölgy meg ne bújkáljon a sötétben, onnan kukkolászni az nem nagy durranás. Tessék legalább előmászni a sötét lukból ha már vendég érkezik. Eszem megáll komolyan. És még válogatnak is. Pofátlan egy hirdetés ez az már biztos.
Szopatni dugni szerető 30-40-es pasit keresnék ma este… bp belváros
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:00
Törölt felhasználó (4757418)

Sziasztok. Még keresnék.Ma éjszaka 0:30-1 óra környékén keresnénk egy fiatalabb , átlagos testalkatú azaz nem kövér férfit aki izgalmasnak találja az adatlapunkon lévő kalandokat ( sötét helység, glory).
Női tagunk a sötét helységben jelen lenne , de semmi többet nem csinál.
Ha valakinek megfelel , hogy a párom nincs ott természetesen előrébb hozható időben a kaland .
Női tagunk a sötét helységben jelen lenne , de semmi többet nem csinál.
Ha valakinek megfelel , hogy a párom nincs ott természetesen előrébb hozható időben a kaland .
Ha hamarabb tudjuk...
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:30

Sziasztok Ma estére keresném elsősorban egy belevaló hölgy személyében de urak közeledésétöl sem zárkózom el 32 éves nő vagyok, szőke hajú, barna hajú, tetovált, 163cm, 60kg. Glory caféba vagyok a párommal.