Sziasztok.
Bp vagy környéki Hölgy,akár mostanában egy laza kalandra.
Bp vagy környéki Hölgy,akár mostanában egy laza kalandra.
Fiatal biszex párokkal kellemes időtöltést hétvégére keresek!
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok. Fiatal páros keresne harmadikat ma éjszakára. Egy igényes bi pasit szeretnénk. Bp. Helyünk van.
Nem akar valaki szopni vagy szopatni most 20ker van helyem
10kerben valaki most sex?
Sziasztok, ma délelött lenne pár aki szívesen találkozna?

Fiatal izgalmas biszex párral a hétvégén találkoznék!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Haverommal összeáltunk, hogy hölgyet, hölgyeket, pár hölgyét a mennyekbe repítsük. Külön is ismerkedünk. Privátban egyeztessünk, ha jól akarod érezni magad

Hello.
Mostanában Győrben szextali?
Mostanában Győrben szextali?
Hölgyeket tanítanèk meg spriccelni.
Kizárólag hölgyeket!!!
Kizárólag hölgyeket!!!
Ma keresek kalandora lányt, párt! Cuckold, gang-bang, vagy bármilyen huncutkodás a hölgy örömére. 21-68 év közt !!

Sziasztok! Fiatal srácot keresek Pesten aki szívesen kipróbálná milyen a farkam orálisan kényeztetni.
Sziasztok!
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Holnap nap közben szívesen találkoznék párral, hölggyel. Utazni és fogadni is tudok, részleteket privátban egyeztessük.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Ma 19h Bp.
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
1-2L 2-4 Fifi! Jönnél? ÍAkkor írj ha az időpont jó és tudunk Viber vagy whatsapp egyeztetni!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok engedjetek meg H először is bemutatkozak,42 éves potens vastag farkú diszkrét normális pasi vagyok párt keresek minden jóra. Van tapasztalatom és nagy élvezem a többest,van benne valami plusz,,,,,és én éppen ezt a pluszt keresem.
Sziasztok. Szeretnék találkozni párral, hölggyel nem csak alkalmi jelleggel. Vállalkozó szellemű partnerekkel ismerkednék.