Sziasztok. Szolnokon keresek párt vagy hölgyet autós sexre vagy kukkolásra. Provit írj.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
Squirt (spriccelès) "tanítása" fiatal lányoknak,felesègeknek, Nőknek! Ha kíváncsi vagy, gondolatban kipróbálnád de még tartasz tőle, jó helyen jársz, beszéljünk róla! Tapasztalataim alapján aki picit is érdeklődő az hatalmasat fog spriccelni
Sziasztok!
Idősebb hölgyet keresnék Ózdon es környékén aki ráülne az arcomra és nyalatná magát kifulladásig.
Idősebb hölgyet keresnék Ózdon es környékén aki ráülne az arcomra és nyalatná magát kifulladásig.
Sziasztok- 1/2 6 fele szopatnék Pécel,reptér,Vecsés,17. kerület környékén
Szegeden csajt keresek az ő örömére hétköznap nappal egy 60 éves intelligens pasi. Privátba írj.
Hölgyet masszíroznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Vagy párokhoz is csatlakoznék
Mai 18:30-as jatekhoz ugy nez ki hely mar van de meg 1-2 min 19-es farku minimum normalis de inkabb sportos testalkatu pasi meg johet. Csak ma es viber szammal jelentkezz
Kedd délután szopnék, szopatnék Csepelen
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel randiznék Bp-en. Több info az adatlapomon
Sziasztok debrecenben taliznék ma délig, lánnyal nővel hölgyel, szopatnék, vagy ami alakul
irj pm 24 éves fiatal srác vagyok

Baján szex partnerem keresem hétfő dél elött. Hely kell! Privátba írj!
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Gyönyörű szőke barátnőm ma este 18:30-ra felvinném 3-4 pasihoz végigdugatni szó nélkül. Valós pár vagyunk, nem kamusok, többször csináltuk már. Csak minimum 19-el írjatok és akkor ha össze tudod szervezni a többest. Köszönjük.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Jacuzzis házibulira keresek jelentkezőket ! Üzeneteket privátban várok !
Szeged valaki(k)?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük.