Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 55-től 72 évesig!
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok hely megoldott.
Harmincas budapesti pasi vagyok. Egyedül élek és igényt tartok a rendszeres minőségi szexre. Olyan hölggyel ismerkednék, aki nyitott volna találkozni velem ma este.
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Szeretek hosszan kényeztetően nyalni, játszani a puncival. Izgat ha természetesen szőrös vagy, de nem elvárás. Szeretek minél több orgazmust okozni. Könnyedén ki tudom belőled hozni a spriccelést ha hajlamos vagy rá.
Kellemes intim méretem van és én is élvezem ha kényeztetve vagyok. Szeretem a finom dolgokat, de vadabb is tudok lenni. A hosszabb együttlétek híve vagyok, érdemes itt alvással kalkulálni. Mindenre nyitott vagyok, ami kölcsönösen jó lehet. Anyagiaktól mentesen, kölcsönös szimpátia és bizalom alapján keresek.
Ha kicsit is tudsz azonosulni a leírtakkal, akkor keress bizalommal, nézzük meg egymást és adjunk az élvezetnek!
Sziasztok! Szombat reggel 8 töl szívesen fogadnék Székesfehérváron párt vagy Hölgyet! 36éves igényes tapasztalt Székesfehérvári pasi vagyok! Üdv István
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt .Nem vagyok független a párom tud a dolgaimról!!!!
Sziasztok!
Ma délután Nyíregyházán pár vagy hölgy?
Ma délután Nyíregyházán pár vagy hölgy?
Sziasztok!
Ma estére keresek Miskolcon és környékén hölgyet vagy párt,
közös élmények végett. Harmasban tapasztalatom van. Imádom más asszonyát közösen kényeztetni.
Ma estére keresek Miskolcon és környékén hölgyet vagy párt,
közös élmények végett. Harmasban tapasztalatom van. Imádom más asszonyát közösen kényeztetni.
Sziasztok.
Piercinges nyelvemmel hölgyet,vagy párt kényeztetnék.
Mindenre nyitott vagyok..
Piercinges nyelvemmel hölgyet,vagy párt kényeztetnék.
Mindenre nyitott vagyok..
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Sziasztok!
Ma estére szimpi pàrt fogadnék oràl kalandra amit én adnék.
Ma estére szimpi pàrt fogadnék oràl kalandra amit én adnék.
Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék 10 után. Írj privát.
Sziasztok, 47 éves normális, hetero férfi vagyok. Budapesten keresek belevaló hölgyet napközbeni randira

Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
XI-ben szopnék
13ker környékén valakinek nincs kedve el elveztetni?? Valaki aki szereti ha sok jön! Kocsimban akár!
Most lány,hölgy?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Csepelen szopnék, szopatnék