Passzív Bi mazoként keresem aktív játszótársam mindenféle jóra-rosszra Tolna megyeben Hőg,ész és Dombóvár környékén.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Helyem van, eszközeim nincsenek.
Sziasztok,
Holnap egésznap ráérek, csatlakoznék párokhoz hetero alapon vagy hölgyhöz!
Reggeltől, estig. Egy szép napot szívesen eltöltenék erotikával fűtötten.
Utazni utazok szívesen, helyem nincs. Fehérvártól 150/200km ig.
Holnap egésznap ráérek, csatlakoznék párokhoz hetero alapon vagy hölgyhöz!
Reggeltől, estig. Egy szép napot szívesen eltöltenék erotikával fűtötten.
Utazni utazok szívesen, helyem nincs. Fehérvártól 150/200km ig.
Swinger Yours bulikra fel!
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is
Üdv Merci és Peti
Március 22.-én Szombaton, Pesttől nem messze, 45 év alattiaknak Youngest swinger bulit tartunk jakuzzis házban.
Aki még a 46. életévét nem töltötte, párok esetén külön-külön is értendő, kezdőknek kifejezetten ajánlott, este 7-8 között ismerkedős beszélgetős programmal várunk titeket. Már 3 éve szervezzük a Youngest eseményeket és körülbelül 3 havonta kerül megrendezésre. Kb. 50 -60 fő, 19:00-2:00 h között
Főként párok lesznek jelen, kb 10 szóló pasi, 4-5 szóló lány és a többiek párok lesznek.
Március 27.-én pedig egy kis pasitöbbes szexparti lesz, szokásosan a 9. kerületbe, 20:00-2:00 h között.
Olyan szóló csajok és párok lesznek jelen, akik szeretik a 1 vagy több férfi társaságát, 1 nőre max 3 szóló férfi jut. Tehát nem Gangbang. Ez az esemény eléggé, céltudatos elég komoly szexparti nem kifejezetten kezdőknek ajánlott, de bátraké a szerencse.
Minden eseményre a weboldalunkon kell jelentkezni! Privátba tudom küldeni, és bátran hallgassátok a swinger Podcast adásainkat is

Üdv Merci és Peti
Sziasztok! Ma este házaspár feleségét kényeztetném, igény szerint ..Utazni tudok ésszerű távolságon belül.
Csütőrtök vagy Péntek délelött unatkozó hölgyet kényeztetnék Kecskemét kőrnyékén
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok

Sziasztok!
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.
Ma (03.17) Szigetváron töltöm az estét, helyem van. Szívesen fogadok kellemes társaságot, hölgy, pár esetleg transz vagy férfi személyében bármilyen felallásra. Többekben tapasztalattal rendelkezem. 33 éves, intelligens, jó megjelenésű, pozitív embernek tartom magam. Hasonló személyek megkeresését örömmel veszem.

17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
priviben keress. Jelige: Jön a nyár és a fesztiválok!
Kedd délután Csepelen szopatnék, szopnék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Gödöllőtől Debrecenig, M3 útvonalon találkoznék kalandra. Most indulok Gödöllőről
Most valaki Pest X. Ker tali egy kis kalandra? Érezzük jól magunkat

Hihető
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 16:17

Köszönöm annak a párnak, aki külföldről Budapestre utaztak, hogy egy kellemes édeshármassal felejthetetlen élményt okoztunk egymásnak múlt hétvégén. Keresek hasonlóan nyitott párt hármasra, cuckoldra, bármi izgalmas élményre, ami izgat minket.
Te beteg vagy
(Ez egy válasz Itakeit üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 20:51

Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
Sziasztok. Rendszeres szexkapcsolatra keresek egy izgi párt. Helyem, képeim és videóm is vannak itt fent. Enyhe bi belefélr ha van rá igény. 50-es de nagyon potens pasi vagyok, aki szeret kényeztetni. Nem zárkózom el egy házibarát jellegű kapcsolattól sem. Tudok utazni és nálam is lehetünk. Diszkréció adott és elvárt.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Biztos minden leszbikus aktív férfit érdekli
(Ez egy válasz Itakeit üzenetére (2025. 03. 16. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 16. vasárnap 20:51

Sziasztok. Ma estére keresek 3.felet aki szeret dugni. Macis 25eves srac vagyok es a partnerem 42eves aktiv normal testalkatu aktiv pasi. Hajduszoboszlon lenne helyünk. Irjon akit erdekel a dolog.
Sziasztok! Ma 8 óra körül taliznék hölgyel egy kis kalandra
jászberényi uton. Helyem
Van
diszkréció fontos és adott.

Van

Sziasztok 34 éves pasi mai nap csatlakozna párhoz, nőhöz, Békés megyében.