Pécs-Pécsvárad környékén keresek olyan hölgyet akit izgat a férje szeme láttára szopizni, vagy közösen szopnának. Nem maradna viszonzatlan igény esetén. Kukkolás is érdekelne.
balatonboglár környékén keresek hölgyet közös kényeztetésre! privizz
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hölgyet masszíroznék kényeztetnèk vagy párokhoz is csatlakoznék
Sziasztok!
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív srácot Budapestről.
Ma este keresek hellyel rendelkező aktív srácot Budapestről.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány.
Tehát fotót nem cserélgetünk viszont minden komoly érdeklődővel hölgy tagunk kommunikál viber hívás alkalmával.( csak viberen tudunk hívni) Mivel az oldal korlátozza a küldhető válaszlevelet számát, aki nem ad viber elérhetőséget ne várjon választ. Köszönjük!
Ma kora esti találkozóra utazni tudó, komoly szándékú ( nem csak fantáziálgató, kép kunyerálgató) pasit keresünk cuckold, spermás játékokra. Átlagnál nagyobb méret , sok sperma nem hátrány.

Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Sziasztok! Hölgyeket, párokat keresek Miskolc-Hatvan vonalon hétköznap nap közbeni találkára. Ha esetleg úgy gondoljátok, keressetek nyugodtan!
Ma kanos pasit kényeztetnék!! Irj
Sziasztok, napközbeni randikra keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok
Sziasztok!ápolt,sportos,domináns
helyes férfi vagyok! Kedves kellemes párt vagy nőt keresek.

Szombaton Március 22.-én, csak 45 év alattiaknak swinger buli. Már 3 éve tartjuk a Youngest eseményünket, melyre csak 45 év alattiakat tudunk fogadni, megszűrt közösségbe régi és új arcokkal. Kezdőkkel és haladókkal, szóló hölgyekkel, párokkal és urakkal egyaránt.
Már csak hölgyeket, és párokat tudunk fogadni!!!
Kezdés : 19:00 h Vége 2:00 h
kb 50 fővel
A buli teljes leírása megtalálható a weboldalunkon és regisztrálni is ott tudtok.
Privátba tudom küldeni az elérhetőségeket.
Üdv Merci és Peti
Már csak hölgyeket, és párokat tudunk fogadni!!!
Kezdés : 19:00 h Vége 2:00 h
kb 50 fővel
A buli teljes leírása megtalálható a weboldalunkon és regisztrálni is ott tudtok.
Privátba tudom küldeni az elérhetőségeket.
Üdv Merci és Peti
Most, a hétvégére keresek aktív férfi partnert a 40-65 korosztályból.
Kocsiban, vagy nálad.

Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem akár most is .
Pécs környékén hölgyet akár a férje elött, vagy pár mindkét tagját szopatnám.
Sziasztok! Szeretnék maszkban szopni ehhez keresek olyan partnert aki ezt videóra venné saját részre. Csak én leszek a videón. Kor alkat nem de maximális diszkréció adott és elvárt. Szép napot mindenkinek!
Aktív vagy uni pasit keresek. 28 éves macis srác vagyok.
Sziasztok!