Sziasztok! Ma napközben keresek Rétság környékén ráérő hölgyet nemhétköznapi kalandra. Részleteket privátban :P
* "Intelligens, diszkrét hölgyet keresek Mátészalka környékén. Sportos, kék szemű férfi vagyok, aki értékeli a jó beszélgetéseket
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki
Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Olyan párt keresek ahol HÖLGY tagok lehet KÉNYEZTETNI a párja előtt..
IMÁDOK hosszasan puncit NYALNI és MASSZÍROZNI gyere próbáld ki

Ha szeretnéd hogy így kezelésbe vegyelek ne habozz rám írni!
Viberen-Whatappon esetleg e-mailben küldök fotót!!
Helyem van igény esetén megyek is…
CSÓK A KIS PUNCIDRA!!
Sziasztok!
Zugló mostanában?..
Zugló mostanában?..
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok.
Fehervar vki egy kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok, ma valaki Siófok? Helyem van
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Sziasztok, Bp M3 kivezető környékén keresem hölgy vagy pár társaságát kora estig.
Sziasztok! Most rétságon valaki ráérő hölgy vagy pár aki nyitott nemhétköznapi dolgokra? Részleteket priviben.
Valaki ma Hatvan es kornyeken?
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Debrecenben valaki most egy kis kalandra? Kor nem számít, írj bátran
diszkréció fontos

Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal. A hölgy lehet akár passzív is, csak legyen jelen és nézzen bennünket, ahogy kielégítjük egymást.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Valaki taksony környéke ?
Újpesten most valaki?
Sziasztok!
Kölcsönös kényeztetés csajoknak. Egész nap ráérek. Helyem van Budapesten. Privizz
Kölcsönös kényeztetés csajoknak. Egész nap ráérek. Helyem van Budapesten. Privizz