Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Sziasztok, délelőtt ráérő hölggyel ismerkednék Bp-en

Budapest belvárosában 9-től kalandoznék. Szopnék, faszt vernék, a többit megbeszéljük

Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 50-től 72 évesig!
Sziasztok!
Budapest - Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Budapest - Reptér és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Adatlapom alapján ismerkednék.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Fehérvár, Velencei tó környékén autós kaland ma?
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Ma este pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Vadiúj, használatlan elektromos maszturbátoromat felavatnám most valakivel ...Bp.....privátban írj
Sziasztok!
A mai nap folyamán nővel vagy párokkal találkoznék, Oroszlány - Tatabánya környékén.
A mai nap folyamán nővel vagy párokkal találkoznék, Oroszlány - Tatabánya környékén.
Paks Solt Kecskemét környékén valaki este?
Sziasztok! Koraeste szopatnék! Legyél fiatal, vékony, szőrtelen
helyem van 11. Ker

Inkább töltsd ki az adatlapod a flegmázás helyett.
Faszimado Transzi vagyok.. Szombathely mellett lakom.Szombati napokon szabadtéri álarcos Gangbang party-kat rendezek.Aktiv,szexmániás, perverz pasik jelentkezését várom.. Szeretnék képeket,videókat minden szombaton más témában..Most olyanokat keresek akik sorba arcomra élveznének és körbeálva szét hugyoznak engem..Kor ,alkat, mellékes.Minnél többen annál jobb.Aki részt vesz az rendszeresen részt vehet minden party-n.Irj ha részt vennél.
Olyan személyt keresek aki kényeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj irj!
Sziasztok, kellemes napot. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve vele, velük szívesen ismerkednék, tovább lépnék.