Hölgyet keresek Bp-en, minden jóra. Ápolt, egészséges heteroszexuális, szingli férfi vagyok. Helyem van. Imádok hosszasan nyalni. Adatlapomon fotó, egyéb adatok.
Uni bi pasi Hatvan Aszód környékén autós orálra?
Heves vagy Nógrád megyében keresek most azonnal hokira, orálra partnert!!!!
Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok szopnék Mosonmagyaròváron ha gondolod irj korhatár 42
Szombathelyi 46 é. pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki análisan felavatna strap-onnal.Nagyon szeretném már átélni ezt a fajta érzést amikor egy Lány vagy Nő elkapna így és kedve szerint kiélné magát rajtam,miközben análisan elvenné a szüzességem.Izgat a fordított felállás szerepe,hogy ebben a helyzetben Én lehetnék a Nő akit megdugna.Ha estleg magadra ismersz és mevalósítanád a vágyamat akkor privat üzenetben keress fel.Felcsatolhatóval jelige.
URAK JELENTKEZÉSEIT LEVELEIT TÖRLÖM!!!
URAK JELENTKEZÉSEIT LEVELEIT TÖRLÖM!!!
Sziasztok Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék mostanában. Írj privát.
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Sziasztok, hölgyet keresek, akit alaposan kinyalhatok, egymás után akár többször is. Helyem van, privátban írj.
Kecskemét, nkoros térsége? Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között bármikor jöhetsz, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
Remélhetőleg találunk haverommal csajszit vagy párt hetero alapon

Sziasztok. Holnap délelőtt Bpn ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Sziasztok!! 04.05 Szombat estére keresek Alkalmi vagy akár hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokat
.

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Alkalmi partnert keresek hölgy személyében aki szereti a puncinyalást a laza cumizást. Vas v Zala megye.
Sziasztok. Fiatal vagy akár idősebb vékony roma nőt keresek heti egy-két alkalomra. Akár autóban is.
Sziasztok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.
31 éves ápolt 178cm 81kg pasi vagyok.
Budapesten csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére.
Utazni tudok.