Veszprém megye most?
Sziasztok! Április 22.-én nap közbeni találkozóra keresünk Miskolcon, vagy környékén párokat, hölgyeket. Érezzük jól magunkat! Keressetek nyugodtan.
Mostanra keresek Újpesten
Kellemes szép jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok!
Ma délelőtt Hatvan környékén keresek.
Ma délelőtt Hatvan környékén keresek.
Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék délelőtt. Írj privát.
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Ma 9- 10 között hatvanban leszek. Valaki?
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Atyám! Mesés az a nuni! Induljatok szepsegversenyen vele. Egy világbajnok!
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (2025. 04. 02. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 13:42

Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

HIV teszt,HPV teszt van?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 04. 02. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 19:58

Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Sziasztok!
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Kecskemét? Szopnèk diszkréten..
Diszkrét bi vagyok
Diszkrét bi vagyok
Holnap reggel fot dunakeszi környéke?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölggyel ismerkednék az adatlapom szerint Bp-en, független 47 éves férfi vagyok.
Április 12. Szombat, Limitless swinger bulit tartunk, kb 50 fővel, Zuglóban.
Havonta egyszer tartjuk ezt az eseményünk, vegyes korosztály, szóló hölgyek és urak , valamint párok lesznek jelen, a nemek arányára figyelve.
Swinger eseményeinkre a weboldalunkon tudtok jelentkezni és bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba is
Privátba tudom küldeni a weboldalunkat.
Üdv Swinger Yours csapata
Havonta egyszer tartjuk ezt az eseményünk, vegyes korosztály, szóló hölgyek és urak , valamint párok lesznek jelen, a nemek arányára figyelve.
Swinger eseményeinkre a weboldalunkon tudtok jelentkezni és bátran hallgassatok bele a Podcast adásainkba is

Privátba tudom küldeni a weboldalunkat.
Üdv Swinger Yours csapata
Hölgyet keresek Bp-en, minden jóra. Ápolt, egészséges heteroszexuális, szingli férfi vagyok. Helyem van. Imádok hosszasan nyalni. Adatlapomon fotó, egyéb adatok.