Holnapi nap folyaman keresnek heves nograd es pest megyebol valakit.
Ma delutan 18.15-re jon egy aktiv baratom, szopatni es dugni engem. Van itt olyan aki vegignezne vagy csatlakozna? Holgy, par vagy pasi szemelyeben.
Privatban irj.
Privatban irj.
Sziasztok holnap délelőtt olyan 11 fele keresnek partnert Gödöllő Kerepes Aszód vonalon.
Délelőtt valaki izgalmi állapotban? Nálam Budán,vagy nálad?
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..

Sziasztok!
Budapest/reptér és környékén pár vagy hölgy ma este?
Budapest/reptér és környékén pár vagy hölgy ma este?
Sziasztok! Egri illetve Eger környéki lányokat keresnék!
Ha szereted a finom punci illatú bugyikat és izgatna hogy velem együtt hokizz barátnőm bugyijaira akkor várom válaszod.Pestmegyei igényes vékony srác vagyok,hellyel rendelkezem,csak esténként érek rá.Kizárólag személyes találkozás érdekel kiváncsi hetero sráccal.Hitegetők,igérgetők ne!Elérhetőséget kérek!
Sziasztok. Holnap este Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok!
Ma este egy szimpi, nyitott pàr. Helyem van.
Ma este egy szimpi, nyitott pàr. Helyem van.
Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy Budapest és környékén ma este?
Pár vagy hölgy Budapest és környékén ma este?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Hölgy vagy pár ma?? Privátba írjatok

Sziasztok! Most lenne hölgy aki kalandozna Dél Pesten? Helyem van estig! Sziasztok!
Sziasztok! Mai nap Kecskemét és környékén kalandoznék.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Idősebb aktív pasit keresek
ma estére keresek Sopronban egy kanos, bikas nagyfaszu pasit aki szereti popoba verni a faszát. Pucsitva várlak, dugasra készen, kapucnis felsőben, hátra sem nézek, így teljesen inkognitóban, duma és egyéb körítés nélkül csak bejossz, és alaposan szetbaszod a seggem. Csak olyan írjon aki ma eset ráér ( Sopron), nagy vastag faszu és tele élvezi a seggem. Igényes, formás seggü, minden tekintetben rendben lévő fiú vagyok. Képpel írj. További részletek privátban vagy telon.