Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
30 éves, biként keresek nálam fiatalabb srácot bármi jóra
helyem sajnos nincs

Gödöllőn szopatnék most
Sziasztok!
Holnap estére keresek nyitott pàrt. Helyem van.
Holnap estére keresek nyitott pàrt. Helyem van.
Valaki most második kerület vagy környéke?
Idősebb férfinak szopnék. Szeretek hosszan kényeztetően szopni, nyalni a golyókat, mélytorkozni. A spermát szeretem szájba vagy arcra kapni. Egymás után többször is élvezhetsz. Hely ok. Bp 10 ker.
Budán este biszexelni is!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek, Bp-en. Normális, 47 éves, hetero férfi vagyok. Adatlapomon van még némi info..
Sziasztok 34 éves pasi vagyok Békéscsabáról, jövő héten este csatlakoznék párhoz vagy nőhöz, minden jóra nyitott vagyok, csak olyan írjon aki valóban találkozna is. Utazás nem gond

Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Holnap 18-19 óra felé keresünk egy 40 +os, 180 cm magasabb férfit, aki Kedvesemet használná! Budapesten hely kell, és óvszer használat alap!
Budán van helyem
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 04. 08. kedd 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 14:58

Holnap délelőtt 10:00-12:00 között páromat felvinném potens minimum 18-as pasihoz. Bekötött szemmel bevezetem, dugod, élvezel és szó nélkül megyünk.
Csak holnap délelőtt, hellyel és viber számmal keresünk bp-n.
Köszi!
Köszi!
Holnap délelőtt 10:00-12:00 között páromat felvinném potens minimum 18-as pasihoz. Bekötött szemmel bevezetem, dugod, élvezel és szó nélkül megyünk.
Köszi!
Köszi!
És?
(Ez egy válasz vtec üzenetére (2025. 04. 08. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 14:38

Sziasztok !
Ma és holnap estére keresem szexpartnerem aki feljönne hozzám és……
Sziasztok !
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Valaki most Hatvan es környéke?
Sziasztok holnap napközben főleg délelőtt keresek ráero holgyet max part nemhetkoznapi kalandhoz.
Reszleteket privatban
Reszleteket privatban
Somogy - Kaposvár?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wcben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Bi-passziv jótestű jóképű bevállalós srác vagyok.
Ha valaki szeretne játszani velem jelezze!
Használjatok kedvetekre kocsiba szabadba wcben bárhol!
Lányok? Párok? Fiuk?
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.